да ти го свртат грбот оние на кои цел живот си им верувал и си им се доверувал,сите што ги сакаш одеднаш да се свртат против тебе и без причина да те мразат,да те осудат без правда и без да те ислушаат и ред други работи за кои ме мрзи сеа да пишувам
odis na spienje ... se budis i doznavas deka bliska licnost "si zaminala" -
da ja "prekrstat" - nasata mila MAKEDONIJA
avionska nesreka na arsenal - bog da cuva !
da izgubis lokomotoren ili sistem za vid ...
drugo neznam sekogas ima poloso i od najlosoto !
pozZ
Никогаш не може да се каже шо е најлошо пошо ако за мене е на пример најлошо на пр. да да отидам на полагање по некој предмет за некој друг може најлошо да е нешо сосема трето...ова прашање многу зависи од ситуацијата во која шо се наоѓа личноста
da te piknat vo soba so bel sid da ima krevet so bela boja da ima pod tavan postelnina vo bela boja da ti davaat hrana vo bela boja . ova hitler im go pravel ekspirimentirajki na luge vo logorite koi po izvesen period poluduvale i si vrsele samo ubistvo vo site slucai no so vakvite eksperimenti na nacistite vo 2 sv vojna pridonele denes medicinata da koristi lekovi i psihicki tretmani koi nikogas nemalo da moze da se otkrijat
Nemastija, bolest, semejna tragedija...
A boga mi ko so pisa sonne - da ni ja prekrstat Makedonija. Makar shto so pomislata na bolest ne mi idat ubivacki nagoni kako so prekrstuvanjeto.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.