Што е најлошо во животот?

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
најлоштото нешто е да не можеш да се усреќиш од ништо... секогаш нешто да фали...и да фали... тогаш и животот ќе нема смисла....

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Да те предаде некој во кој си верувал со години

С

Сатори

Гостин
~*~

Долго време размислував дали дас отворам ваква тема на некој од форумите каде што одам.Според мене има многу лоши работи што можат да му се десат на човекот но најлошо е:
1.Да не биде сакан и да не знае да сака во животот
2 да размислува разлижно од другите зошто може да настрада(Се однесува во нашата држава):helou:
Најлошо е да нема можности за квалитет во животот, најтрагично да има можности а сепак да се одаде на квантитет и неориентираност.

little girl

~Little Girl with Big Heart~
Член од
30 август 2007
Мислења
68
Поени од реакции
0
Најлошо е да бидеш сам да немаш пријатели.Пошто ако ги имаш ,ќе имаш и љубов и среќа и пари ќе ти позајмат... можеш да преживееш. Според мене тоа е најлошо да бидеш сам во овој суров свет(и без семејство)

S

Sith_Lord

Гостин
Најлошо е кога ќе се разбудиш на 50+ години и ќе сфатиш дека гадно си заебал работа. Нема рикверц, полн си со спомени од моментите кога "за малку" ќе те биднело, од моментите кога апла немало шанси да те бидне, или од оние прилики во кои те биднувало, но си се упропастил со сопствената неспособност и инертност.

Попрво би цркнал на 25 години.

Sith

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
најлоштото нешто е да не можеш да се усреќиш од ништо... секогаш нешто да фали...и да фали... тогаш и животот ќе нема смисла....
Убаво кажано...
Лејди Сатори напиша:
Најлошо е да нема можности за квалитет во животот, најтрагично да има можности а сепак да се одаде на квантитет и неориентираност.
Интересно напишано...
Sith Lord напиша:
Најлошо е кога ќе се разбудиш на 50+ години и ќе сфатиш дека гадно си заебал работа. Нема рикверц, полн си со спомени од моментите кога "за малку" ќе те биднело, од моментите кога апла немало шанси да те бидне, или од оние прилики во кои те биднувало, но си се упропастил со сопствената неспособност и инертност.

Попрво би цркнал на 25 години.
И ја секогаш викав така. Ама сега дојдов на 25 па некако одложувам. Барем за еден ден. Може ќе ме биде. А пак седам и ти пишувам тука. :zid:

Многу работи се многу лоши. За мене поразителен е фактот дека сум залудно жив. Најлошо е човек да има премногу време за размислување. Тогаш е спремен за темата [thread=18620]Зашо неинтелигентните се среќни???[/thread] Зашо бе? :toe:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Има лоши и полоши работи, нема најлошо, самиот живот е преубав за такво нешто....

Член од
25 ноември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
0
најлошо во животот е да немаш слобода да го правиш она што те исполнува.и лошо е да си сам

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
Чоек кој не знај шо сака и кон шо се стреми во животот.

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Нема најлошо. Од секое лошо има полошо. Прашање е дали има подобро...

И „најлошото обично ти се случува на тебе“, затоа што сопствената мака е најголема.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.961
Да бидеш рамнодушен на се`, да си опкружен со лицемерие, да гледаш како умира твоја блиска личност а не можеш да сториш ништо, да немаш никаква цел пред себе и да се предаваш пред секоја пречка. Тоа според мене е најлошо.

Kajgana Shop

На врв Bottom