--**ЕмА**--
take me as i am
- Член од
- 14 ноември 2007
- Мислења
- 380
- Поени од реакции
- 11
најлоштото нешто е да не можеш да се усреќиш од ништо... секогаш нешто да фали...и да фали... тогаш и животот ќе нема смисла....
Најлошо е да нема можности за квалитет во животот, најтрагично да има можности а сепак да се одаде на квантитет и неориентираност.Долго време размислував дали дас отворам ваква тема на некој од форумите каде што одам.Според мене има многу лоши работи што можат да му се десат на човекот но најлошо е:
1.Да не биде сакан и да не знае да сака во животот
2 да размислува разлижно од другите зошто може да настрада(Се однесува во нашата држава):helou:
Ova e losho??? Daj ne zaebavaj lebati! Poubava rabota nema, losho e ako nema rakija ili vino vo kraen sluchaj so pachata BE MORE!Да се вратиш дома мртов гладен и во фрижидерот да најдеш само една порција пача
Убаво кажано...најлоштото нешто е да не можеш да се усреќиш од ништо... секогаш нешто да фали...и да фали... тогаш и животот ќе нема смисла....
Интересно напишано...Лејди Сатори напиша:Најлошо е да нема можности за квалитет во животот, најтрагично да има можности а сепак да се одаде на квантитет и неориентираност.
И ја секогаш викав така. Ама сега дојдов на 25 па некако одложувам. Барем за еден ден. Може ќе ме биде. А пак седам и ти пишувам тука. :zid:Sith Lord напиша:Најлошо е кога ќе се разбудиш на 50+ години и ќе сфатиш дека гадно си заебал работа. Нема рикверц, полн си со спомени од моментите кога "за малку" ќе те биднело, од моментите кога апла немало шанси да те бидне, или од оние прилики во кои те биднувало, но си се упропастил со сопствената неспособност и инертност.
Попрво би цркнал на 25 години.
Токму така, тоа спаѓа во мојата категоризација на неквалитет.Чоек кој не знај шо сака и кон шо се стреми во животот.