Што е најлошо во животот?

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Najloso vo zivotot e da neznaes kako da go zivees! Zaludno potrosen zivot. Kako sto vika Nemirna"Da neznaes sto sakas,zaradi toa mozes da ispustis mnogu sansi",pa posle da mislis zasto si gi propustil, da se kaes, da mavas glava od zid i da zamisluvas kako bi bilo koga bi bilo, bez da svatis deka idninata poleka ti stanuva minato.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Си го корегирам мислењето...
Најлошо е да се драпа некој со тебе исто како во темата Не ми е арно...

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
SpiritoS напиша:
1.Да не биде сакан и да не знае да сака во животот
2 да размислува разлижно од другите зошто може да настрада(Се однесува во нашата држава):helou:
Не е најлошо да незнаеш да сакаш .. зошто незнам да сакам а не ми е лошо ..
Мислам дека е најлошо да незнаеш да го цениш животот ..

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Најлошо е да останеш сам,без никој до тебе,без другари,без никаква поддршка од твоите најблиски и од оние што си ги сакал најмногу.И нормално да не знаеш да го цениш животот,да умееш да го проживееш она што го имаш максимално.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Најлошо е да не го живееш онака како што би сакал, да се преправаш дека си нешто друго само за да те сакаат другите, да бидеш измамен, да немаш свое јас и свои ставови, да немаш другари, да гледаш како сите се продаваат за пари...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
да си тврдоглав, еднонасочен, да немаш планови и цел!

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Најлошо нешто во животов е да го изгубиш здравјето ,бетер од тоа нема за мене,скраја да е.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
HeRbEs напиша:
Најлошо нешто во животов е да го изгубиш здравјето ,бетер од тоа нема за мене,скраја да е.
е да тука се согласувам. Но пред се да не го изгубиш паметот оти ако немаш памет се останато си изгубил дури и здравјето (исклучоци - вродени мани и сето тоа).:toe:

Член од
7 јуни 2007
Мислења
95
Поени од реакции
3
Најлошо е да не те снајде женска беља.немам ништо против женските ама што може женско да ти направи никој не може.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
50
Поени од реакции
2
Najloso e da ocekuvas mnogu od nekoj tvoj blizok, a toj da te razocara!
Najloso e da ocekuvaat mnogu od tebe, a ti da gi razocaras!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Најлошо е да сањаш нешто убаво,што ептен го сакаш и...кога ќе се разбудиш ќе сфатиш дека било само сон...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
the_Prodigy напиша:
Najloso e da ocekuvas mnogu od nekoj tvoj blizok, a toj da te razocara!
Najloso e da ocekuvaat mnogu od tebe, a ti da gi razocaras!
А зашто секогаш некој очекува од некој нешто,зашто сите се дојдени до тој степен да треба неко да им се помогне,не викам јас да не се помага на луѓето,ова го имам чуено доста пати и сега кога го видов како пост морав да искоментирам,затоа не очекувам многу од никого а ни малку бе како многу ретки се тие луѓе што можат да ти помогнат според мојот став пре би ти помогнал некој што не ти е многу близок отколку некој ептен близок
А за темава мислам дека полшо од тоа да те наваса опасна болест нема....заеби све друго чувај здравје све си доаѓа само по себе
Поздрав :helou:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Да останеш сам, тотално сам, без никој да те сака и никој кој го сакаш, да се наоѓаш меѓу милион луѓе, и сепак да се чувствуваш осамен, зошто сите ти изгледаат како странци. :(

Нема полоша болка од осаменоста.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
чаленгџ

SCORPIO__20 напиша:
а зошто си песимист и гледаш дека воопшто има нешто лошо во животот?
Според мене нема ништо лошо во животот, туку ние лошо се поставуваме во нашиот живот за кој подоцна или порано се каеме нажалост
Потполно се согласувам ............ т.е. нема лоши работи во животот. Да имаш пари па да немаш - лошо било ...хммм тоа си го заслужил ... пример ... имам 1000 000 $ сум ги потрошил па немам, ги потрошив: лошо ми се случи ... е шо треба да ти се случи ??? пусто македонче ако има нешто се задоволува и крај ... и после пропаѓа да ...за да не изгубиш нешто во животот треба да се бориш за него, а не само го добив, крај ...и после си го изгубил ... нормално е ... а после секоја добивка што ти го прави животот поубав, да имаш нов предизвик и нон стоп да си во он д веј...

InTr0

138 bpm
Член од
28 јуни 2007
Мислења
90
Поени од реакции
8
Според мене најлошо е да снемам интернет :zver:

Kajgana Shop

На врв Bottom