Што ги пали мажите?

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Сликовито ќе покажам...

Се разбира убаво лице, но тоа е индивидуална работа...овие трите сигурно одат :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Зборуваме за палење...сексуално. Така ја сфаќам темата. Душа и памет е друга категорија! :)

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
За сите мажи општо не би можел да дадам одговор, но ете како дел од машкиот свет би додал само, а верувам многумина би се огласиле со мене: ме палат девојки кои се директни отворени и без предрасуди, девојки кои се спремни да пријдат и да го побараат она што им е потребно.

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
За сите мажи општо не би можел да дадам одговор, но ете како дел од машкиот свет би додал само, а верувам многумина би се огласиле со мене: ме палат девојки кои се директни отворени и без предрасуди, девојки кои се спремни да пријдат и да го побараат она што им е потребно.
hot-chick.jpg

Убава секси, али има еден проблем...у последно време доста пуши (цигари), има предрасуди кон помали од нејзе и незнае да биде директна и отворена.

vs

l_b88f66e518d8e5f3130f8c5583a7cdb1.jpg

Отворена е, директна, нема предрасуди, сака да пријде и да го побара тоа шти и е потребно.

Која од овие 2 ?

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Прегледај го приврзокот 33879

Убава секси, али има еден проблем...у последно време доста пуши (цигари), има предрасуди кон помали од нејзе и незнае да биде директна и отворена.

vs

Прегледај го приврзокот 33880

Отворена е, директна, нема предрасуди, сака да пријде и да го побара тоа шти и е потребно.

Која од овие 2 ?
Ни едната ни другата :) боље би бил сам и ќе си глеам redtube хх

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
hhh .. seushte sum mal ama obozhavam ... Zhenski sho nosat naochari.... (ne za sonce) ama mnogu me palat i da nosat taka stegnat korset i nekoi hulahopki .. omGGG obozhavam ps... :kesa:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.464
Мене лично највеќе ме палат гитари и пиштоли. Млад сум и успешен.
Некоја заинтересирана?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
прсти на нозе, у последно време многу гледам у женски прсти на нозе.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
најмногу дланките ... незнам зошто ама прво погледот ми паќа на нејзината дланка...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Све од глава до пети
Најглавен услов:Петагата :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom