Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
секси-средно развиени мускули
не секси-со брада
А под ова со брадава мислиш брада како напуштен на остров да си па да не ја средиш туку и средувана со линии ова она???

Член од
31 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
А под ова со брадава мислиш брада како напуштен на остров да си па да не ја средиш туку и средувана со линии ова она???
абе немам ништо против оние средените,обликувани, ама највеке сакам мазно.таков ми е стилот :wink:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Многу мрзам шмизли такви што се мислат дека се центар пажња,дрољи со еден збор,што на пари паѓаат и ептен глупи.
А сакам така убави,згодни,цицлести женски што не се како горнонаведените.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
intilegentnost transparentna, specificen izgovor ( po moznost na bukva sh), kratka kosa, nezni raci i dolgi prsti i mlecno bel ten.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Секси... Хмммм мил глас, чисто лице (без акни), перче од коса ако и` вири над ушите, природна насмевка (на ова паѓам)
unsexy - да мириса неубаво (тутун, лук...)Вештачко однесување и вештачки изглед (ботокс or whatsoever) шмизларлук (леле си го скршив ноктот на раката не можам да искочам сега со тебе....:pov:)

Член од
19 септември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Hmmm...bi rekol koza so miris na cimet pred se.
malku razbusavena kosa,casual obleka-naivno seksi, zavodliv od, ubavi noze.....
harizma, kako se nosi
a definitiven turn off uste na start nesredeni zabi ufff

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Убава насмевка , бели заби , малку подникната брада....тоа е тоа ...барем за сега:pos2:

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Ne mi e seksi ako smrdi na pot i na cigari. Ne mi e seksi ako kosata mu e mrsna. Ne mi e seksi ako liceto ne mu e cisto. Ne mi e seksi ako zabite mu se necisti, i usite isto. Ne mi e seksi ako se smee ko idiot i sekoj 2 zbor mu e glupost. Au da, ne mi e seksi ako ima vlakna pod miski.
Istoto vazi i za mene [Samo shto jas bi go kazal ova za zensko :)]

A sexy mi e : Mala tenka usta [Se razbira so ubavo podredeni i chisti zabi :)], Mil glas, Dolga kosa so shishki na strana, Da bide visoka okoly 1.70m, Plavi ochi i se razbira ... Ubavo telo :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Секси... Хмммм мил глас, чисто лице (без акни), перче од коса ако и` вири над ушите, природна насмевка (на ова паѓам)
unsexy - да мириса неубаво (тутун, лук...)Вештачко однесување и вештачки изглед (ботокс or whatsoever) шмизларлук (леле си го скршив ноктот на раката не можам да искочам сега со тебе....:pov:)
:) нокт на прст или на рака?:smir:
Инаку, секси ми се убави нозе, кои добро изгледаат на штикла и у минич. Сакам и добро обликувано дупе, а не некое што личи како да гледам у слон од позади. Големи цицки па и не мора, ама па и оревчиња не е тоа што се бара. Кратка коса не ми е по ќеф. И смрдлив здив, дефинитивно не е секси. Значи, секси ми се добри нозе и добар газ, некоја средна големина на цицки, и долги коси.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@PROBISTIPKA
"mrazam nabildani decki"

-pa vo toa ni samata ne veruvas,a ne pak nekoj drug da ti poveruva.sekojdnevno gledam devojki koi vakvoto mislenje go menuvaat za sekunda.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Секси е да е чист, со убави заби и прсти на раце(фетишизам, о је је:vozbud:), и да ми дава погледи од кои не можам да спијам.
Не е секси кога е нападен, смрдлив и очајно бара женка:uvo:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Незнам дали имам одговорено,но и да имам ќе се повторам.
Секси:
-Убава насмевка
-Плава коса и плави очи
-Без влакна на телото
-Стегнат гз и облека која му го истакнува
-Широки раменици
-Пријатна миризба
Не секси:
-Долга коса
-Влакна (гради,грб,лице)
-Блузи (роден-умрен)
-Ланци (златни,сребрени,од лименки и сл)
-Широки фармерки и сл.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Секси:
Заводливиот поглед
Миризот на парфемот што го носи
Убав задник
Полни бузи.