Што ви е важно да има вашиот иден сопруг

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Да ме почитува, да биде фин со мене, да ме заштитува и да биде секогаш до мене кога ми треба!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Да ме почитува, да биде фин со мене, да ме заштитува и да биде секогаш до мене кога ми треба!
Добро за фин може не испунуваат сите ал другите работи кое машко не ги испунува тие услови ?

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Најважно е да ме сака и да ме почитува и да живееме како во бајка.
Ма дај не сери :))
Да има работа со која ќе носи пари да не мисли дека ќе го ранам, да знае да пегла, мие садови брише прашина, почесто да е надвор од земјава, да не ми дише во врат, да биде добар татко,да не замара, да биде експерт во кревет, добро да ја крие швалерката, мајка му да не ми ја носи на гости, едноставно да биде дух во поголем процент од денот,а маж во остатокот.
ала Парис Хилтон кретериум
а нешто за возврат ќе понудиш?барем убава да бидиш:D

S

Shellshock nam67

Гостин
Најважно е да ме сака и да ме почитува и да живееме како во бајка.
http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2006/04/20/king-philip-and-his-seven-wives-115875-16968565/
најдобро е да има 7 жени нема ни да се караш ни да се љутиш по секој ден ќе има по една ;)
човеков стварно е богат од него има што да се учи шо една кога можеш 7 зошто да не
--- надополнето: Jul 24, 2011 7:20 AM ---
нема маж кој зел жена а кој не ја почитува тоа е прво друго е љубовта кон неа кога ја сакаш и почитуваш нормално е дека се ќе и угодуваш
е за возврат жената секој ден гимнастика ;)

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
--- надополнето: Jul 24, 2011 7:20 AM ---

нема маж кој зел жена а кој не ја почитува тоа е прво друго е љубовта кон неа кога ја сакаш и почитуваш нормално е дека се ќе и угодуваш
е за возврат жената секој ден гимнастика ;)
Разумен компромис е разумен компромис, сфатете го тоа :)

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Сакам да ме сака ,да не ме изневерува,да ме почитува,да биде со мене секогаш и во добро и во лошо,да знае да ме насмее,да знае да ме изненади-пријатно(да направи нешто за јадење),да ме гушка постојано,да биде дружељубив........да ме слуша и да знае правилно да размислува ,да ме разбира со поглед :)))и секогаш да ме прашува како си го помнувам денот...

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Да не е мајкар, да ме сака, почитува и поддржува, да е способен да прави компромис, да не е љубоморен и да не изневерува, да ми ги фали јадењата што ќе му ги правам и нормално да е добар во кревет:).

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
да има доверба во мене, да е добар во кревет и да има солидна плата како би живееле по нормално... и да знае да направи да се чувствувам убаво и сакано... толку!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.829
Поени од реакции
8.850
Prvo i najvazno od se - mora da bide ekscentricen. Avanturist. Ljubitel na zivotni. Antitradicionalen. Liberalen.
Vtoro - diplomec, ne prebiram, seedno e.
Surovo iskren, inteligenten, smesen, maksimalno opusten, da mi bide najdobar prijatel, da me razbira za se i da me poddrzuva vo se.
Fizicki ne e mn vazno kako bi izgledal - iako sakam svetli luge, sepak, toa e nesto od vtorostepeno znacenje :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
да има доверба во мене, да е добар во кревет и да има солидна плата како би живееле по нормално... и да знае да направи да се чувствувам убаво и сакано... толку!
Ако не работи за плата туку на процент да е, ама висок процентот тоа ме интересира?
--- надополнето: Jul 28, 2011 11:01 AM ---
Да не е мајкар, да ме сака, почитува и поддржува, да е способен да прави компромис, да не е љубоморен и да не изневерува, да ми ги фали јадењата што ќе му ги правам и нормално да е добар во кревет:).
Без мајка ми ништо не бива верувај :icon_lol:.

Kajgana Shop

На врв Bottom