- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Ne znam da se zapoznaeme....Сакаш да се ожениш со мене?
Ne znam da se zapoznaeme....Сакаш да се ожениш со мене?
Добро за фин може не испунуваат сите ал другите работи кое машко не ги испунува тие услови ?Да ме почитува, да биде фин со мене, да ме заштитува и да биде секогаш до мене кога ми треба!
Има има....Добро за фин може не испунуваат сите ал другите работи кое машко не ги испунува тие услови ?
Кој ќе најдеш известимеИма има....
ала Парис Хилтон кретериумНајважно е да ме сака и да ме почитува и да живееме како во бајка.
Ма дај не сери )
Да има работа со која ќе носи пари да не мисли дека ќе го ранам, да знае да пегла, мие садови брише прашина, почесто да е надвор од земјава, да не ми дише во врат, да биде добар татко,да не замара, да биде експерт во кревет, добро да ја крие швалерката, мајка му да не ми ја носи на гости, едноставно да биде дух во поголем процент од денот,а маж во остатокот.
--- надополнето: Jul 24, 2011 7:20 AM ---Најважно е да ме сака и да ме почитува и да живееме како во бајка.
http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2006/04/20/king-philip-and-his-seven-wives-115875-16968565/
најдобро е да има 7 жени нема ни да се караш ни да се љутиш по секој ден ќе има по една
човеков стварно е богат од него има што да се учи шо една кога можеш 7 зошто да не
нема маж кој зел жена а кој не ја почитува тоа е прво друго е љубовта кон неа кога ја сакаш и почитуваш нормално е дека се ќе и угодувашДа ме почитува, да биде фин со мене, да ме заштитува и да биде секогаш до мене кога ми треба!
Разумен компромис е разумен компромис, сфатете го тоа--- надополнето: Jul 24, 2011 7:20 AM ---
нема маж кој зел жена а кој не ја почитува тоа е прво друго е љубовта кон неа кога ја сакаш и почитуваш нормално е дека се ќе и угодуваш
е за возврат жената секој ден гимнастика
х ха хахахх да бе ко Хорхе разумно е разумноРазумен компромис е разумен компромис, сфатете го тоа
некој папучар беКој ќе најдеш известиме
Ако не работи за плата туку на процент да е, ама висок процентот тоа ме интересира?да има доверба во мене, да е добар во кревет и да има солидна плата како би живееле по нормално... и да знае да направи да се чувствувам убаво и сакано... толку!
Без мајка ми ништо не бива верувај .Да не е мајкар, да ме сака, почитува и поддржува, да е способен да прави компромис, да не е љубоморен и да не изневерува, да ми ги фали јадењата што ќе му ги правам и нормално да е добар во кревет.