Што ве расположува?

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Па другарка ми коа ќе ми се јави на телефон и дрнда дрнда дури не и текне дека и не контам шо уствари кажала зашо само она збори а јас само потврдувам и на крај се смееме ко ненормални и коа ке ми каже некој од глуп поглуп виц коа ќе дое кај мене и трескаме глупости и ќе зееме некоја или некој шо не нервира на фејсбук му глеаме слики и му се газиме од смеење у вадиме смешни епитети и го споредуваме со глупости! Ме расположува коа глеам стари слики од мене коа сум била мала од мајка ми и од татко ми коа биле помлади.
Исто ме расположува коа ќе си седнам на тераса ќе ги џапнам лаковите и ацетонот и само се бришам се мачкам и на крај ќе си напраам некоја убава шарка и плус корнам на ацетон ама тоа е!
ме расположува сончев ден и излет на водно или некаде на планина кај шо кола неможеш да чуеш и нема гужва! ме расположуваат луѓето околу мене коа ќе сватиме колку си значиме едни на други!:smir:
Ме расположува убава музика....

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.874
Поени од реакции
22.940
Па .. Ме расположува добра музика,добар филм,цртан филм..итн..

T

theTinule

Гостин
телефонот:)
коа ќе заѕвони крајно се расположувам:)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Да видам насмевка на нејзиното лице... Priceless... :wub:

Член од
21 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
2
добра музика оф корс :music1:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Добра шега, насмеани луѓе, сончан ден, убава гледка, успешно завршена работа, патување, квалитетна скара :pos2:, расположение на моите сакани, животинка што ми јаде од рака, маил од другарка ми од Америка... Не спомнувам музики и други креативни твари, тоа се подразбира :toe:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Компјутерот...музиката....итн

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Добра музика,добро дрштво,а една СМС ме радува повеќе од тел.повик:vozbud::vozbud:

U

UniqueGirl

Гостин
Ја увек сум расположена, а на шо се должи на тоа стварно не знам:smir::smir:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
музика...рандом муабети...пивце со друштво

M

Mr.InF3ction

Гостин
разговор со паметни луѓе од кои ќе научан нешто...
добра музика...некоја заебанција со другар и тоа... секој ден нешто ново

Kajgana Shop

На врв Bottom