Што ве расположува?

M

Mr.InF3ction

Гостин
Муабет и кафе со другарките, гледање добар филм, шеткање...и уште еден куп ситници коишто за миг можaт да ми го сменат расположението на подобро :)
исто еден куп ситници коишто за миг можaт та го сменат расположението на полошо .. :toe: живот....:smir:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Муабет со другари,добра музика,шетање..

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Квалитетна музика...добар муабет...сонце...:wink:

D

dh00|

Гостин
пиење пиво заедно со друштвото,заебавање,добра музика...и тоа:smir:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
многу нешта ама во главно другарките...и можи по една партија пиво :)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Уствари, мене многу работи можат да ме расположат... Сонце низ прозор како ме буди, „Easy“-Faith no more на радио во такси, насмевка на рецепционерка на работа, играње со ежето во двор, смеење со децата, добар концерт, туѓ успех, кога слушам за некое достигнување...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Обично знаат да ме расположат и најмали ситници. Ме расположува кога гледам дека е некој среќен, кога некому можам да помогнам. :vozbud: Кога си го пополнувам моето време на мој начин, кога знам дека се е ОКЕЈ !

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Музика,музика ,музика.....:)
Покрај музиката:) исто така многу ме исполнуваат и ситниците.
Кога ке направам убав муабет со другарки,кога ке видам дека сепак има луѓе на кои им значам,кога гледам супреѕвезда и цртани со братучетката(помала е :))....кога ке си купам нов парфем.....

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
добра музика, пиво, женска до мене

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Заебанции со друштво, музика, добар филм ...

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Кога моите се добри ,весели , сложни исто така добра музика , добра комедија ,а најповеќе од се моите внуци .

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ме расположуваат пријатни изненадувања ,позитивни луѓе околу мене кои се трудат да ми го разубават денот ииииии најмногу од се може да ме расположи
СЛАДОЛЕД:vozbud::vozbud::vozbud:

M

MIL

Гостин
Me ispolnuvaat pozitivni luge so sakaat da zborujme opusten muabet me raspolozuva dobra muzika i me raspolozuva osoba sto mi znaci

Kajgana Shop

На врв Bottom