Шопска салата ручав тоа ме расположи во моментов. Желудникот позитивно ми одговори на свежиот зеленчук, од месо и од конзервирана храна ми прекурче зимава.
Летно сабајле у 4 саат кога уште не е изгреено сонцето.Е само заради тоа дремев до сабајле,да можам у да излезам на балкон и да уживам у тишината и ладното,и некогаш да свртам по некој муабет со кучето ако е разбудено Дефинитивно најубав дел од денот.И дефинитвно денеска,поточно утре,тоа ќе чекам,ќе дремам ќе се скубам да не спијам,ама барем ќе се релаксирам и ќе наполнам батерии
Сонце, сонце, многу сонце, Добра музика,Друштво од добри женски, Играње фудбал (тогаш се забораваат сите проблеми),
Исто така и ако тепа вечер Јувентус ке бидам вери хепи:cheeky1:
Денес онака сум башка добро расположен. Но може повеќе работи ептен да ме расположат и да ми биде цела вечер ТОП.
Да победи Јувентус.
Да бидам во игра на спортска.
Да сме вечер цело друштво заедно ...
Вечер да биде добро време
Другари,седење летно време до 2 сабаље со друштво,секоја победа на Милан,добро филмче,добра музика,Добра Вода и други работи кои што не ми текнува да ги набројам сега :smir:
Нешто што секогаш може да ме расположи е музиката... особено реге.. ме опушта и расположува максимално... нормално некогаш и пријателите можат да ме расположат, но не секогаш, во моменти кога тие неможат тука е музиката...
Во последно само другарките и ништо друго.
На другото потешко му оди да ме „крени’’, ама луѓето се дефинитивно нешто покрај кое успеваш да заборавиш се, да ти скренат внимание.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.