Што ве расположува?

R

reactive89

Гостин
Ako sum neso tazen ili nervozen, moze samo edna licnos da me raspolozi a toa e devojkata koja vo toj moment e so mene, a poso ja neam sea... taka da sum malku onakov... ali se e rabota do vremeto taka.... inace toa e prvata moznost, druga moznost da zememe od denes slucka, me razveseli mnogu toa so stanav CICKO, yeeeeee yeeeeeeee yeeeeeeeeeeeey, ama pak opadnav malku oti imase pa druga pricina so me natazi malku, ne e povrzano nisto so vnucko.... inace opsto muzika, drustvo i vremeto... toa...

Inace momentalno mi treba prvoto neso so go spomnav za da me digne malku vo vozduh, i da me vrati vo zivot oti niso ne uspeva da me vrati nazad.... mislam oti ke e dobar start, ama.... :(

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Во последно време една конретна песна може да ме расположи и да ме натера да рипам по цела соба. Исто така инструкторот по вожња ме смее, иако ме нервира исто така.
Обично музиката ми е главно средво за расположување, а потоа се пишувањето, Fusnota(иако тоа знае и да ме изнервира до даска) и една многу мила личност со долга коса. :pipi:

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Убава книга, добра музика, пријатно друштво, неговата насмевка...

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Moze da me raspolozi dobra smeska od strana na moite ludi drugarki ili dobra pesna,nekoja so mi se faka za srce i dusa...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
музика,забава дружење искачањеа може и по некоја залутана љубов:toe:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Хмммм што може да ме расположи?Па добро музиче,моите најдобри другарки и шопингот....:pipi:

Член од
27 август 2007
Мислења
129
Поени од реакции
6
raspolozuvanje... tesko kaj mene da se desi ako sum iznervirana ili ljuta... ama sepak ako nekoj me raspolozi toa kje bide licnost sto ne ja poznavam zasto nemozam da i vratam....:)

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Me raspolozuva ubav spomen,the paradise feeling(t.s toa poeke me vozbuduva),dobra muzika,druagrite ednostavno...i da ne sakas ke se nasmees...iii verojatno some beautifull day!

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Се расположувам ако некој ми каже дека ме сака и му значам.... Се расположувам кога слушам музика (не балади).... Се расположувам и кога ќе успеам да направам нешто како што треба.... Се расположувам кога ќе си купам нешто што долго време сум го сакала.... Се расположувам кога имам слободно време а надвор времето е супер :).... А у последно време се расположувам кога ќе го видам :pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам дали сум напишала,ама еве пак:

Сонце,ветерот кој ми ја бушави косата, љубов, друштвото, музика, седење на кафе во некој кафич...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Убавите доолги разговори со дечко ми и пораките шо ги читам ко ќе се разбудам.
Кога ќе се видам со другарките од школо после толку време и ко ќе се потсеќаме на лудориите од средно.
Зезанциите и трачарењето по мсн со интересни луѓе.
Кафенце и тивка музика од сабајле. :pipi:

Шмизличка

Let the good things roll
Член од
11 мај 2007
Мислења
355
Поени од реакции
4
Кога ќе се вратам од негде изморена...или изнервирана највеќе се опуштам кога ќе си се испружам на троседот...ладна кока-кола и ќе си пуштам музика.
Исто кога сум напната многу најдобро ми доаѓа еден туш, ама така поладен:)

Kajgana Shop

На врв Bottom