Што ве расположува?

Член од
10 август 2007
Мислења
103
Поени од реакции
0
дефинитвно само другарка ми може да ме расположи :helou:

N

NaSTy`G|rL

Гостин
И мене ама не само една. Сите другарки и другари. И мајка ми.

D

Delux

Гостин
Некаде кон единаесет-дванаест на вечер,сам во дворот со шоља кафе цигарчињата на маса,слушањето на штурчињата...тоа расположува 500

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Кога ќе излезам со моите најблиски,со дечкото и зезанциите на сестра ми.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Бакнежите и прегратките на една особа:)

С

Сатори

Гостин
Кога глумам...аххх...тоа е мојата највистинска и единствена љубов.Не ме расположува, ме преродува.:pipi:

Член од
14 август 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
Ima edna pesna CABO PARANO nema neso so me raspolozue poise od slusanje na ovaa pesna uz koktelce nekoe ubao raaj...

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Me raspolozuva dobar provod so drustvoto, luda nok ili iskren razgovor so edna osoba sto si ja sakam najveke na svet, moite doma. Vo princip mali raboti mozat mnogu da me raspolozat i da me napravat srekna:)

Член од
24 јули 2007
Мислења
69
Поени од реакции
1
Тој.... пријателите, добри журки, гледање ѕвезди, фотографирање... музиката посебно, вино и хммм не можам да се сетам во моментов на друго. :)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
шо така нерасположен?ме орасположуваат моите другарки,кога ме потсеќаат на глупостите што ги правевме на одмор,ТОЈ ме орасположува само со неговото присуство или кога ќе ми се јави,се орасположувам кога сите околу мене се среќни,кога ќе ми се погоди некоја песна,кога ќе си купам ново парче облека:)некои мали работи кои значат многу

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
ме расположува добар промет во дуќан, добра музика, седенка со пријателите, фелацио од партнерката...итн..

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Three Little Friends од Bob Marley има магично дејство врз мене... без разлика колку сум длабоко во го**а.. колки се осеќам како едно од нив... ме потсеќа дека.. на крајот... every little thing's gonna be all right...

Kajgana Shop

На врв Bottom