Музика музика и само музика... тоа го расположува дел од мојот живот, понекогаш ме бута во мисли но сепак без неа неможам да живеам...
Поголемиот дел од мојот живот го расположува љубовта која можам да ја дарам и да ја примам од една личност, која со таа личност едноставно ќе поминам многу работи и со која ќе ми биде мила, која ќе ме разбира за се и која ќе ме почитува и ќе ме сака како што и јас треба да го правам истото тоа кон неа... Личноста која јас ќе ја нарекувам злато, бебе, смешко, мило, и тн... личноста која целосно ќе ми се препушти и ќе ме сака без разлика на се!!! Личноста која ќе се бори за нас...
Личноста која ќе ме направи да се почувствувам сакан и која ќе се почувствува сакана од моја страна!!!
Личноста која ќе ме зафркава и ќе ми досаѓа на моб...хахаха
Личноста која ќе ми се јави сабајле и ќе ми посака добро утро со нејзиниот мил глас, на кое јас, јас, јас ќе се топам....:kesa:
Личноста која ќе копнее да остане моето срце до нејзиното!!!
Но, ова проклето срце не го сака никоја, иако е мило и љуби со сето срце, но никоја не го сака :nesum:
Така да... сега за сега можам да се радувам на музиката која го расположува едниот дел од мојот живот... а додека другиот страда...:nesum: