Што ве нервира во вашиот град?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Барем по 5 ленти да има секоја улица...не се трпат гужвиве!

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Ме нервира гужвата и пренаселеноста,никнувањето на згради веќе у секое ќоше,глутниците кучиња на сред центар,наездата на питачи(напаѓачи) на сред плоштад,малоѓраѓанштината на одредени луѓе...

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
мене прилично се ме нервира у градов... али шо да праам? таква личност сум, не сакам да видам нешто 2 пати, па затоа листата ќе биде мн голема.
ама ако мора да бирам тоа ќе бидат шмизлите на ул.Македонија и на плоштад

Z

Zoza

Гостин
оговарањето,“фраерите“ населени од село со волумен 100 во кола трешти Стоја или С.Сакич :tapp: и кога излегуваш само слушаш види ја оваа маица од 300 ден облекла види го овој синока беше со оваа...бла бла :tapp:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Nekulturni seljaci...koj do neknja gazele kal,so zlatni prsteni na niv:vozbud:
Nafurani "kremci"...koj mislat deka svetot se vrti okolu niv
Zanesotini...vlezeni vo tezok film so sinan sakic u kola... ooo my god
Idioti,narkomani,kultura na nula ...
Lugeto kako da begaat od realnosta fantazijava raboti kaj narodov ejjjjjj :tapp:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
metezot po ulicite osobeno nakaj 4-5 saat, cigan4injata po ulica na koj ke mu dades pari na edno a iska4aat posle nakaj use 20 takvi, guzva , i neljubeznosta na vrabotenite u biletarnicite osebeno u k.voda:nesum:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ѓупци, некултура, трачарење, човек да не може да појде на кафе оти ако појде цел комшилак дознава :tapp: и такви др работи:nesum:

I

InF3cTeD

Гостин
ме нервира тоа шо ноќниот живот ни е срање поточно нема кај да се оди..а после 1 часот по полноќ во градов е штама...нема кој да те опцуе

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Soobrakajot i pajacite po ulica sto krevaat koli kako ludi :tapp: da ne moze covek ni na 5 min da si ja ostavi kolata ako ne e na parking u PM :uvo:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
што нема затворен базент,кино,голем кафич како трокадеро во будва

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Глупиот народ шо секогаш лече комплекси поради тоа шо нема шо да прави цел живот.. тоа е тоа.. глуп менталитет...

Kajgana Shop

На врв Bottom