Што ве нервира во вашиот град?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Секој град си е убав и ниту еден град не предизвикува нервоза......, она што предизвикува нервоза во градот се однесувањето на луѓето и дејството што тие го вршат врз останатите околу себе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Најмногу тоа што не можеш со точак асално до Центар да стигнеш. Пропагираат здрав живот, тротоари или нема или па ако има се со дупки или има автомобили паркирани на нив. Чии возачи не ги обвинувам зошто нема паркинзи, туку само никнуваат згради од сегде.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Најмногу ме нервира национализмот ... пример кога идаш за Струга ниеден знак не е напишан на Македонски , кирилицата е ишкртана со спрејови и можеш само на албански да читаш кај си ( skup,oher ... )

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Зш мамицата му ја расплакаа на и то малку зеленило во градот и испокренаа зградишта на неверојатни места.И Бејбунар и паркот до Билјанини се предаде.Утре и по патон за Пештани ќе почнат да градат.Грешка.Веќе почнати се.
Ме нервират на секоја промена работите одат исто или полошо.Воздухот е апатичен и мирисат на скапано.Резидент ивл 5-ка.
Глуп народ - јака држава (општина).

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ми фалат две работи и тоа многу ме фрустрира.

1. Нема летно диско

2. Нема кино

3. Пак првото - НЕМА ЛЕТНО ДИСКОООО :mad: ! Where the fudge should I go on these insane temperatures ?!

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Скопје-премногу споменици и кич и премногу неизживеани,некултурни провинцијалци

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Само ги закрпуваат улиците,еднаш да им текне од 'корен' да ги реновираат.:(

Член од
22 јуни 2013
Мислења
344
Поени од реакции
340
Многу ме нервира тоа што немамо базент тоа е :mad:
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 21:36 ---
Многу ме нервира тоа што немамо базент тоа е :mad:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Искомплексирани провинцијалци (има супер народ, ама има некои фаци што глумат скопјани а ств. не им стои ...)

Мн. новопечени маалски мафијаши и рекетари

Наркоманиве од мое маало и тоа што заедно си џанкаат/пукаат со локалните џандари -.-

Тоа што неаме мекдоналдс :D

И тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom