Што ве насмеа денес?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Навистина незнам зошто незнам дека ваков клип езистирал долго време на јутубов :pos:
Значи мочање в крај, работава запаличу цела зграда од смеење! клипов ми го сподели еден колега од Кајгана :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Вчера еден голуб оттука летна и у река таму се утепа, самоубиство напраи, изледа од болки нешто му се вртеше во главана и отиде со се река!
Сега ги фрливме 4 со све пријатељон!
Да им го зема држава, или некој друг, незнам кој
Тој Халили Абдиљ Кадир ги носи од турска прај швер...тако звани тигри

Башка типов и изнакодоши сите комшии
хахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахаххахахахахах леле неможам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Навистина незнам зошто незнам дека ваков клип езистирал долго време на јутубов :pos:
Значи мочање в крај, работава запаличу цела зграда од смеење! клипов ми го сподели еден колега од Кајгана :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Вчера еден голуб оттука летна и у река таму се утепа, самоубиство напраи, изледа од болки нешто му се вртеше во главана и отиде со се река!
Сега ги фрливме 4 со све пријатељон!
Да им го зема држава, или некој друг, незнам кој
Тој Халили Абдиљ Кадир ги носи од турска прај швер...тако звани тигри

Башка типов и изнакодоши сите комшии
хахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахаххахахахахах леле неможам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Авторски права еееј :D
Ајде враќај се дома, ти најдов работа со задоволителна плата ;)
„Plan B“ вработува 3 келнери/ки со работно искуство на програма за угостителство од „Инфо Биро“.

Плата 25.000 денари.
Информации на тел. 070/ 232-887

Се зезам, мене ова ме изнасмеа денес, мислам дека е некоја тешка заебанција, ама го најдов на http://www.ohridnews.com/index.php?servis=soopstenija&id=254

Kajgana Shop

На врв Bottom