kolku pametni raboti i kolku budalii bi naprail za tie 24 saati ne ste svesni bi ograbil banka i bi gi dal parite za humanitarni celi.
pa uste edna banka za mojte celi ) i posle koga ke sum finansiski obezbeden trk do faks i sto vika edna formudzivka ispitnite prasanja toa e obavezno i zadolzitelno, ee posle na zurki i bi udril na spionaza koj kogo go saka koj so kogo e faten. Pa jebiga koga ke sum bogat nema nisto da praam pa ke mi trebaat interesni temi za razgovor so drugarite
hahahahahaha i taka naredniot den haos vo gradot a ja si idam na kafence so nova kola
Bi si pisala 10ki na site ispiti, bi posla i bi si gi odobrila site baranja sto gi imam podneseno, bi gi prifatila site aplikacii za rabota so gi imam podneseno, i na krajot bi im otisla doma i burickala niz stvarite na tie licnosti koi me interesiraa, t.e. bi im provalila vo intimniot zivot, a ako mi ostani vreme, pa i jas bi potkradnala nesto za poubava idnina
Прво би ограбила некоја банка, па после ќе отидам кај една личност да ја набљудувам некое време, следна дестинација...ќе се пикнам во некој авион и правец..хм....било каде некаде кај некоја славна личност па неа малку да ја подвидам :jaj: .... па се враќам и одам кај шо ќе ми текне бе.и одкако ќе си се вратам во нормала си ги трошам парите и уживам:smir: ...мислам дека кога би се случило тоа би имала повеќе идеи вака не ми текнува баш :smir:
нешто за Македонија , као на пример ке и влезам дома на циганката Бакојани , и ке и го начукам у тој гз смрден цигански , очите да и излезат . На суво , разбира се :salut:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.