Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

Член од
23 декември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
3
мале,шо народ би загазил ако само еден ден би биле невидливи,арно шо не бива да сте невидливи вака свето е за нигда,а па тогаш ќе е бетерија

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
kolku pametni raboti i kolku budalii bi naprail za tie 24 saati ne ste svesni:):):):):) bi ograbil banka i bi gi dal parite za humanitarni celi.
pa uste edna banka za mojte celi :)) i posle koga ke sum finansiski obezbeden trk do faks i sto vika edna formudzivka :) ispitnite prasanja toa e obavezno i zadolzitelno, ee posle na zurki i bi udril na spionaza koj kogo go saka koj so kogo e faten. Pa jebiga koga ke sum bogat nema nisto da praam pa ke mi trebaat interesni temi za razgovor so drugarite
hahahahahaha i taka naredniot den haos vo gradot a ja si idam na kafence so nova kola:)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ако ви кажам цело време ќе бидете на штрек.Нема да е интересно. :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ke gi fatam site zenski koi mi se dopagaat za gazot i za cicinata

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou: Не би сакала да бидам невидлива ни на еден час ,затоа што сигурна сум, дека после тоа ќе страдам.:smir: :smir: :smir:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Definitivno vo shopping... Toa e edna od rabotite, gi ima mnogu samo sega ne mi teknuva... :toe:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Ќе го изреметам Јоцо дека постојат духови.. :nesvest: :pos:
За други работи спонтано ќе ми текне..

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Моментално би спиела само.... а кога ќе се нормализирам, би ги набљудувала луѓето и што прават кога мислат дека никој не гледа....:)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Правац у банка да поткрадам 15-6 миљони.

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Bi si pisala 10ki na site ispiti, bi posla i bi si gi odobrila site baranja sto gi imam podneseno, bi gi prifatila site aplikacii za rabota so gi imam podneseno, i na krajot bi im otisla doma i burickala niz stvarite na tie licnosti koi me interesiraa, t.e. bi im provalila vo intimniot zivot, a ako mi ostani vreme, pa i jas bi potkradnala nesto za poubava idnina

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Прво би ограбила некоја банка, па после ќе отидам кај една личност да ја набљудувам некое време, следна дестинација...ќе се пикнам во некој авион и правец..хм....било каде некаде кај некоја славна личност па неа малку да ја подвидам :jaj: .... па се враќам и одам кај шо ќе ми текне бе.и одкако ќе си се вратам во нормала си ги трошам парите и уживам:smir: ...мислам дека кога би се случило тоа би имала повеќе идеи вака не ми текнува баш :smir:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ќе украдам точак и ќе го возам по чаршија

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
нешто за Македонија , као на пример ке и влезам дома на циганката Бакојани , и ке и го начукам у тој гз смрден цигански , очите да и излезат . На суво , разбира се :salut:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
134
Поени од реакции
0
ШО МИСЛИШ ТОЈ СО ТИ ГО УКРАДЕ БЕШЕ НЕВИДЛИВ АБЕ ГЕГО ГЕГО ХАХАХАХАХА
ЈАС БИ ГО УБОТРЕБИЛ УШТЕ НЕКОЛКУ ПАТИ АК-47 И ТО ОД БЛИЗУ И ПРВО ВО НОГА

Kajgana Shop

На врв Bottom