Што би избрале, карактер или убавина?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Нормално малце убавина и слатка да биде пред се..А карактерот најбитен нормално.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Убавина, тоа би избрал како и сите, не сум луд јас не се ебам со карактерот.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
Убавина, тоа би избрал како и сите, не сум луд јас не се ебам со карактерот.
Море карактерот може да се креира(си има одредени мерки). Ќе си избереш убавина и после си креираш...лепота :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Море карактерот може да се креира(си има одредени мерки). Ќе си избереш убавина и после си креираш...лепота :)
Па така де, карктерот се гради постепено може и лоботомија малце ако си приморан :)
А убавината ти е од раѓање јебига хаха

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
пред се првин се гледа дали е симпатична па после карактерот не можеш да видиш каков карактер тоа е внатрешна особина , а изгледот е надворешна и затоа мислам дека на прв поглед е изгледот

R

Roten 96

Гостин
важен е карактерот но од некоја страна важна е и убавината бидејќки не е исто сега да видиш една екстра убава девојка и некоја....али ипак јас се одлучувам за карактерот како прва работа која требе да го поседува мојата девојка.Поздрав
--- надополнето: Jul 5, 2011 3:41 PM ---
важен е карактерот но од некоја страна важна е и убавината бидејќки не е исто сега да видиш една екстра убава девојка и некоја....али ипак јас се одлучувам за карактерот како прва работа која требе да го поседува мојата девојка.Поздрав

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Лепота привлекува, карактер задржува.
Ко ќе видам девојка прво нешто што можам да го приметам сигурно не е карактерот.... -.-
Не можат едно без друго двете работи.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
За долга врска карактер, за нешто неозбилно убавина.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.529
Поени од реакции
4.431
Ако се рекло карактер немора да биде гроб.:p.Најубава фрмула е до негде да е симпатична слаткаа, значи не барамее Манекенки фотомодели туку да личи на нешто,а најважното е карактерот да биде човек пред сее.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Од едното не се живее,мора и од двете по малце! Ако е за кратко ке одберам убавина,али ако е за долго ке мора и од другото!

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
За кратка врска нормално дека убавината ќе одигра поголема улога, а ако е за подолга врска дефинитивно би пробал да изберам по малку и од едното и од другото :).

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
секој втор пост гледам карактер карактер карактер... е ај да ве прашам ако ви дојде некој/а фаца аквариум а карактер одличен шо ке напраите? ке прифатите? нормално не и ај сеа некојте нема не ми е битно тоа едно друго зашо да се најдете у таква ситуација СИГУРНО ке реагирате поинаку. еве мене ми е битно да има карактер девојката ама дај бре човече нека биде и малку убава - сосема нормално е тоа да го посака било кој човек на планетава. така да ке гледам некако да ги усогласам карактерот и убавината пред се. а ако мора само едно да се избере онда НИЕДНО.. зашо не иде да имаш глупа девојка а да е убава или па да има карактер бомба а фацата крш да и биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom