Што би избрале, карактер или убавина?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Пичките се за ебење не за дружење.
Нормално дека убавина.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
140
Поени од реакции
8
Ae, oni se i za raganje,a svasta ragaat, ama ako ima karakterna osnova- geni, moz i ke izleze neso dobro, od toa se, pa zatoa velam karakter pred se, samo zavisi u koj period na razvojot si taka i ke mislis i ke planiras, ali ako se zeznes, posle e frka.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
убавина :)
i cant have sex with her personality

а за подолга врска, ги барам двете

ivicka10

full bundle of joy...
Член од
20 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
4
Физичката убавина е релативен концепт. Различен хемиски процес кај секоја индивидуа - една личност која мене ми се допаѓа, на друг може да му биде крајно одбивна.
Но едно е непобитно, иако звучи како клише - Вистинската убавина доаѓа одвнатре. Затоа бирам карактер во секое време:smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Физичката убавина е релативен концепт. Различен хемиски процес кај секоја индивидуа - една личност која мене ми се допаѓа, на друг може да му биде крајно одбивна.
Но едно е непобитно, иако звучи како клише - Вистинската убавина доаѓа одвнатре. Затоа бирам карактер во секое време:smir:
dali toa go tvrdis,i koga se sminkas,friziras i doteruvas po nekolku casa pred izleguvanje?i ako da,zasto togas go pravis toa?zasto ne osvojuvas so svojata vnatresna ubavina?

p.s.i karakternata ubavina,ili vnatresnata(kako ti sto kaza) e relativen koncept,i za nea vazi istoto kako i za fizickata.

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
Ae, oni se i za raganje,a svasta ragaat, ama ako ima karakterna osnova- geni, moz i ke izleze neso dobro, od toa se, pa zatoa velam karakter pred se, samo zavisi u koj period na razvojot si taka i ke mislis i ke planiras, ali ako se zeznes, posle e frka.
izbirate zenki za rasplod? :pos2::pos2::pos2:
prvo gledam da mi e simpaticen, ali karakterot pak e povazen.
neznam zavisi od momentot,ali sigurno ne bi posla so nekoj samo zatoa sto e ubav,treba da me privleci i toa sto se krie pod taa ubavina.

H

Hercules

Гостин
Па од двете по пола... Затоа што ако е едно само грдо е... можеби ќе има добар карактер, а фаца коњ или бомба на во тело и фаца а карактер тиња... НЕ БИВА
ЗАТОА ПАК ЌЕ КАЖАМ 50:50 :baeh:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
izbirate zenki za rasplod? :pos2::pos2::pos2:
prvo gledam da mi e simpaticen, ali karakterot pak e povazen.
neznam zavisi od momentot,ali sigurno ne bi posla so nekoj samo zatoa sto e ubav,treba da me privleci i toa sto se krie pod taa ubavina.
што е тоа што треба да те привлече и што треба да се крие под таа убавина?која е таа карактерна особина?

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
лепота, сега за сега =)
кој кур ќе ми е карактерот нејзин. ваљда нема на тоа да ми се дига.

Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
Види ја не сум некој заостанат тип да ја малтретирам жената али кога ќе дојди во домо кај домаќино потребно е малку прилагодување. Се знае што треба да готви, кога да е готов ручеко, додека се јади, машка рака не смеи ништо околу маса да гибни, зато е таа тука да подаи леб да донесе супа да однеси пајнци, да подаи нож лажица, да раскрени. Од ко ќе станам од софрата, таа може да јаде колку сака и што сака. Куќата да е суредена да се знае дека домаќинска фамилија живаа тука, дворо суреден, скалите измиени, внатре исчистено, изметено, пајнци прибрани. Дома да не фали ништо за гостин да се послужи, од кафе, шеќер, ракија, вино... за се да се води сметка колку има и до кај е, сабајле ко ќе станам да имам пеглана кошула и панталони, чевли светнати, чорапи спремени. Во слободно време да си подфаќа по малце плетка, некое миле, џемпер, чорапа колку да се разоноди. В град од моја десна страна и чекор зад мене, в град нема многу да се поздравува со секој, може само со татка и мајка и и брат и. Останато што е брачеди, братучетки, второ трето колено - не познава. Таа е сега друга фамилија. Поглед право и нема многу зеење по дуќани. Ако и се пие нешо ќе и купам сокче или сендвиче ако е гладна или некоја карамела за облажување. Ако и треба кондура - ќе и купам, ако и треба фанела ил капут и то ќе и купам, али глупости како кармини, помади, мириси... такво нешо кај мене дома не влегва. Пари си добива секој ден колку шо треба за леб млеко масло или шо треба да се набави али отчет за секоја пара мора да се даи и в тефтер да се запиши. За сексуалнио живот не сакам да кажвам многу, пошто то зависи како сум расположен али важно ако не секој ден - секој втор ќе и го прам ќеифо. То се основни работи кои мора да ги совлада (а секоја нормална и здрава жена можи) ако не - ене и ја вратата и назат кај татка и!
Абе ти нормален ли си, па во кој век живееш, среден или можда робовладетелски? Прво како женско никогаш нема да дозволам некој така да се понаша со мене и да ми поставува правила. Никоја нормална не би била со тебе доколку така постапуваш.
А ако сакаш да дресираш некого, земи си куче.
п.с. можеш да го научиш и да ти носи пиво кога ке глеаш тв:pos2::pos2::pos2:

dali toa go tvrdis,i koga se sminkas,friziras i doteruvas po nekolku casa pred izleguvanje?i ako da,zasto togas go pravis toa?zasto ne osvojuvas so svojata vnatresna ubavina?

p.s.i karakternata ubavina,ili vnatresnata(kako ti sto kaza) e relativen koncept,i za nea vazi istoto kako i za fizickata.
Зошто е шминката? За да подобро и поуспешно привлечеш некого. И многу логично, ликот е она нешто кое прво го забележуваш кај некого, а за карактерот ти треба време за да го дознаеш.
И доста си запнал со тоа дека карактерот е релативен, па релативен. Треба да се совпаѓаат карактерите на двајцата и готово. Аман више не филозофирај околу тоа, глупо е!

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Абе ти нормален ли си, па во кој век живееш, среден или можда робовладетелски? Прво како женско никогаш нема да дозволам некој така да се понаша со мене и да ми поставува правила. Никоја нормална не би била со тебе доколку така постапуваш.
А ако сакаш да дресираш некого, земи си куче.
п.с. можеш да го научиш и да ти носи пиво кога ке глеаш тв:pos2::pos2::pos2:

Зошто е шминката? За да подобро и поуспешно привлечеш некого. И многу логично, ликот е она нешто кое прво го забележуваш кај некого, а за карактерот ти треба време за да го дознаеш.
И доста си запнал со тоа дека карактерот е релативен, па релативен. Треба да се совпаѓаат карактерите на двајцата и готово. Аман више не филозофирај околу тоа, глупо е!
koga vie ke pretsanete da go tupite so toa,kolku ubavinata e relativna,pa relativna,i koga ke svatite deka ne treba poveke da filozofirate za toa,zatoa sto e MNOGU GLUPO.togas i jas ke prestanam da go davam i drugiot aspekt,za koj vie se pravite deka ne go gledate i deka ne postoi.malku pocnete i da razmisluvate,a ne samo da pisuvate.za uspesna vrska se potrebni mnogu raboti,a ne samo karakter.i ne samo mi popuvaj za nesto za koe ne si vo pravo,tuku pocni i da razmisluvas i mozebi i ke svatis zasto go zboruvam toa.
SE E RELATIVNO,a ne samo ubavinata, jasno ti e?ili?

S

stereo m'c

Гостин
карактер дефинитивно не ми треба некоја убава, а да незнае да сврза два збора...простете ми ако се изразив лошо..ама сепак кај мене многу поважно е да е паметна,карактерна,културна....

Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
koga vie ke pretsanete da go tupite so toa,kolku ubavinata e relativna,pa relativna,i koga ke svatite deka ne treba poveke da filozofirate za toa,zatoa sto e MNOGU GLUPO.togas i jas ke prestanam da go davam i drugiot aspekt,za koj vie se pravite deka ne go gledate i deka ne postoi.malku pocnete i da razmisluvate,a ne samo da pisuvate.za uspesna vrska se potrebni mnogu raboti,a ne samo karakter.i ne samo mi popuvaj za nesto za koe ne si vo pravo,tuku pocni i da razmisluvas i mozebi i ke svatis zasto go zboruvam toa.
SE E RELATIVNO,a ne samo ubavinata, jasno ti e?ili?
Ако се е релативно тогаш не значи дека само твоето мислење е точно. И не се диви толку, па не ми е целта да ти го променам мислењето :pos2::pos2::pos2:. А толку го "тупиме" со карактерот затоа што за тоа е темата, ти текнува?
п.с. и мислењето ти е релативно ондак хах

Kajgana Shop

На врв Bottom