Што бараат атеисти на форум за религија?

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
За греота си...:(

Кутриот Хепта.:place:
Ептен за греота :) Но мене ќе ме жалиш само ако вечерва имаш 3 оргазми со жена ти, и да и поплачиш на левата града, блиску срцето и да мислиш на мене и мојата греота!
Онака, не прифаќам дека си ме жалел. :facepalm:
И ќе треба јас да се жалам самиот, а тоа не би го сакал , нели?

П.С.
Држи се до темата, за мене ако имаш нешто мислење да ми кажеш може да ми праќап ПП и да ми проповедаш во твој стил. Ќе ти одговорам, не се плаши, јас на мејлови ти враќав не пак вака пп :)
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:39 ---
Нема разлика без пракса и без знаење и разговор со својот „бог“.
Така да... едните знаат другите не знаат.
Тие што знаат, не се религиозни. Едноствано не може да веруваш во нешто што го знаеш и имаш научен метод како да го повторуваш истото.

Зен мен све ти је то филозофија и вртење во празно, гимнастика за умот, малку така да запаѓа во парадокси, да се вежба. :)

alf

Член од
28 јануари 2010
Мислења
1.595
Поени од реакции
1.138

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
п.с. Ако не се плашеше, немаше да го праќаш пријателот да ми пренесе твоја порака.:facepalm:

Терај си со темата.:)
Благодарам :) Терај ти со жалењето... сексот опушта и спасува загубени души! Хепта сепак ти мисли добро, не е полн со омраза... :love:

W

Werther

Гостин
Благодарам :) Терај ти со жалењето... сексот опушта и спасува загубени души! Хепта сепак ти мисли добро, не е полн со омраза... :love:
Браво Хепта се гледа добро дека му мислиш на човекот:),сексот ослободува само и ти си нашол на кој да му кажуваш.

alf

Член од
28 јануари 2010
Мислења
1.595
Поени од реакции
1.138
Благодарам,
а ти продолжи да се тресеш,
Стравот од господа е почеток на мудроста.:P

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
Ако си христијанин, да важи тоа, стравот и те како ги сакати нив. Не пали тоа и кај телемитите.
Стравот е... што за телемитите? Дали ти знаеш?
Ние имаме друго во врска со стравот... треба да ме читниш по другите теми да знаеш што да ми кажеш... не вака ми се испукуваш како исфрустрирано човечуленце...
Оди имај секс и мисли на мене и телемата. И плачи ме :) Бидејќи ако јас почнам да те плачам... за кај сме?

Ајде, пријатно рековме нели. Бегај со таа мрсна уста толку богохулна и против човекот...
Не ме гнаси со твоите размисли! :facepalm:

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
Каков страв бе,Хепта жива сила не е*е.
Еј сега не зезај... жива сила се е*е, сигурно нема мртва. :)
Ние телемитите го сакаме и цениме животот :love:
Не се молиме на смртта и умирачките богови... атеистите мислам дека најдобро го разбираат тоа и најмногу се бунтуваат во однос на сексуалните забрани и казни во догматските религии.

И немој да бидеш од кај мене, alf ќе ти ја пукне бешиката од досадување и проповеди за детето, синот и слични фамилијарни врски како се НАЈ НАЈ :LOL:

W

Werther

Гостин
Еј сега не зезај... жива сила се е*е, сигурно нема мртва. :)
Ние телемитите го сакаме и цениме животот :love:
Не се молиме на смртта и умирачките богови... атеистите мислам дека најдобро го разбираат тоа и најмногу се бунтуваат во однос на сексуалните забрани и казни во догматските религии.

И немој да бидеш од кај мене, alf ќе ти ја пукне бешиката од досадување и проповеди за детето, синот и слични фамилијарни врски како се НАЈ НАЈ :LOL:
Абе па ти го буцкам малце интересни ми се кога се нервираат:).И јас се бунтував кога донесоа закон за забрана за сексот после 23 часот мислам беше,јас незнам што мислат оние во собрание тие ако имаат време за тоа цел ден некој е на работа,факултет....

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
Абе па ти го буцкам малце интересни ми се кога се нервираат:).И јас се бунтував кога донесоа закон за забрана за сексот после 23 часот мислам беше,јас незнам што мислат оние во собрание тие ако имаат време за тоа цел ден некој е на работа,факултет....
Е па добро тогаш...
Внимавај, има разлика кога нервираш атеист а кога нервираш религиозен фанатик.
Атеист ќе те разбере ама другите... некои да разбираат, но премногу се малку таквите.
За жал... :)

П.С. Сладок е сексот на работа, ќе видиш :)

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Ако да речеме дека приближно светлината се движи со 300 000 м/с ширејки се во сите правци низ вселената... Дали се движи и со која брзина Темнината...?
Ајде малце филозофско прашање доста се понашавте ко деца...;)

W

Werther

Гостин
Е па добро тогаш...
Внимавај, има разлика кога нервираш атеист а кога нервираш религиозен фанатик.
Атеист ќе те разбере ама другите... некои да разбираат, но премногу се малку таквите.
За жал... :)

П.С. Сладок е сексот на работа, ќе видиш :)
Атеисти воглавно не нервирам се разбираме...:)За сексот на работа неможам да коментирам незнам,но во кола е ужасен.
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 22:19 ---
Ако да речеме дека приближно светлината се движи со 300 000 м/с ширејки се во сите правци низ вселената... Дали се движи и со која брзина Темнината...?
Ајде малце филозофско прашање доста се понашавте ко деца...;)
Темнината не постои,тоа е само недостаток на светлина:).
Си ја гледал рекламата со Ајнштајн?

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Атеисти воглавно не нервирам се разбираме...:)За сексот на работа неможам да коментирам незнам,но во кола е ужасен.
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 22:19 ---

Темнината не постои,тоа е само недостаток на светлина:).
Си ја гледал рекламата со Ајнштајн?
Не не сум ја гледам... или можда сум ја гледал ама не ми текнит сега... Туку темнината не е недостаток на светлина(или подобро кажано да од еден агол на гледање на нештата е недостаток, но...) светлината е таа која е привремена... доколку нема сонце, електрична струја... ќе остане само темнина ама ептен темна прст пред око не ќе видиш... не ради друго туку оти за да ги гледаме предметите мора светлина да се одбие од нив... е сеа знам дека со посебни апаратури може да се гледа и во други нивоа ко што е најт вижнот ама сега се збори само за човечките очи... значи темнината е таа која е вечна, а светлината де ја има де ја нема... е сега дали се движи темнината(доколку целиот весленси вакум простор го поистоветиме со таа темнина ондак се шири со одредена брзина, но сепак во тој простор се наоѓа и светлината така да отпаѓа оваа терорија... ајде друг нека каже што мисли... ако стане интересно може и тема да се отвори...:D

Kajgana Shop

На врв Bottom