А ако не купеше немаше да ги најде со фри верзија?Само што купив Avira Antivir Premium 2012 за 399 денари од Групер и сум презадоволен. Ми најде 3 вируси пред тоа користев Nod 32.
А си размислил што е разликата од фри верзија и верзија што се наплаќа?А ако не купеше немаше да ги најде со фри верзија?
Имам ја касперски пиратски и тера како воз.А си размислил што е разликата од фри верзија и верзија што се наплаќа?
Све е тоа во ред ама стварно немам живци да се расправам со барање клучеви итн...Имам ја касперски пиратски и тера како воз.![]()
Да многу добро знам што е верзија што се наплаќа и затоа имам Kaspersky купено со 1 година лиценца. Ако купуваш барем купи што е најдобро.. Стави касперски и уште 5 вируси ќе ти детектира во компјутерот.А си размислил што е разликата од фри верзија и верзија што се наплаќа?
Тестирано милион пати (тоа работамДа многу добро знам што е верзија што се наплаќа и затоа имам Kaspersky купено со 1 година лиценца. Ако купуваш барем купи што е најдобро.. Стави касперски и уште 5 вируси ќе ти детектира во компјутерот.![]()
Јас имам ептен добро искуство со уништување вируси на сервери. Ептен ме вадел касперски.Тестирано милион пати (тоа работам) Avirata сепак многу повеќе покажала (да не речеам не вадела од лоши работи).