Што антивирус користите?

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Eset SmartSecurity 5 одличен антивирус не бара многу ресурси,брз,одлична заштита а и лесно се наоѓа лиценца :)

Член од
25 март 2012
Мислења
40
Поени од реакции
6
Microsoft Security Essentials - бидејќи е бесплатен, има 64 битна верзија и брз. Го имам користено Avast, AVG...

Член од
10 мај 2012
Мислења
15
Поени од реакции
18
Само што купив Avira Antivir Premium 2012 за 399 денари од Групер и сум презадоволен. Ми најде 3 вируси пред тоа користев Nod 32.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Само што купив Avira Antivir Premium 2012 за 399 денари од Групер и сум презадоволен. Ми најде 3 вируси пред тоа користев Nod 32.
А ако не купеше немаше да ги најде со фри верзија?

Член од
10 мај 2012
Мислења
15
Поени од реакции
18
Имам ја касперски пиратски и тера како воз. :)
Све е тоа во ред ама стварно немам живци да се расправам со барање клучеви итн...
За таа цена мирна глава една година.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
А си размислил што е разликата од фри верзија и верзија што се наплаќа?
Да многу добро знам што е верзија што се наплаќа и затоа имам Kaspersky купено со 1 година лиценца. Ако купуваш барем купи што е најдобро.. Стави касперски и уште 5 вируси ќе ти детектира во компјутерот.:cool:

Член од
10 мај 2012
Мислења
15
Поени од реакции
18
Да многу добро знам што е верзија што се наплаќа и затоа имам Kaspersky купено со 1 година лиценца. Ако купуваш барем купи што е најдобро.. Стави касперски и уште 5 вируси ќе ти детектира во компјутерот.:cool:
Тестирано милион пати (тоа работам :) ) Avirata сепак многу повеќе покажала (да не речеам не вадела од лоши работи).

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Тестирано милион пати (тоа работам :) ) Avirata сепак многу повеќе покажала (да не речеам не вадела од лоши работи).
Јас имам ептен добро искуство со уништување вируси на сервери. Ептен ме вадел касперски.;)

Kajgana Shop

На врв Bottom