Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
Зошто?Како сакаш. Смали го потписот жити се.
Зошто?Како сакаш. Смали го потписот жити се.
Зошто зафаќа пола екран.Зошто?
Ајде го сменив, како ќе наредиш ти.Зошто зафаќа пола екран.
Може да ги присобереш уште малку тие.Ајде го сменив, како ќе наредиш ти.
Кое да го избришам?Може да ги присобереш уште малку тие.
Не да ги избришеш, туку спој ги. Доколку не знаеш не ме прашувај како.Кое да го избришам?
Аха, да ги присоберам? Ок.Не да ги избришеш, туку спој ги. Доколку не знаеш не ме прашувај како.
брреееееееееј кај е за тебе касперко бе, земи со ова прво пробај ама пред да зафркнеш уште нешо убаво препрочитај тук и тукМоментално сум корисник на McAfee Internet Security за антивирусов можам да кажам само дека е ок ништо подобро има многу опции,работи во позадина не корне многу ресурси али на startup е многу спор,скенира 2 саати а и за протекцијата незнам колку е веродостоен.Пред да го инсталирам овој имав Kaspersky Anti-Virus 2012 најбољи у свет,али ја сакав уште јаче па го делитнав Kaspersky Anti-Virus и симнав Kaspersky PURE 2.0 кога го инсталирав ке стигне до Starting Sevices и се прекинува инсталацијата и се прави Roll Back и ми покажува некој Fatal Error,симнав друга инсталација пак исто,Kaspersky-то ти вика да симнеш некој Kaspersky Virus Scanner или така нешто беше за да го провери PC-то за вируси и тоа симнав не најде ни еден вирус????барав и на нет решение за проблемов али ништо а бев у фрка дека другиот ден требаше да идам на одмор па инсталирав првото што ми фати око McAfee ако може некој да ми помогне да го решам проблемов со Kaspersky-во нека пише ако не дајте некоја препорака за антивирус што нуди одлична заштита и не бара многу ресурси TNX
Извини вака баба а зашто да не сум??? Иначе фала за линковите сеа ке видам колку ке ми помогнатбрреееееееееј кај е за тебе касперко бе, земи со ова прво пробај ама пред да зафркнеш уште нешо убаво препрочитај тук и тук
Ако веќе сакаш касперски најарно ќе ти биде со internet security. Pure има триста работи кои ниту ги користиш ниту па знаеш како, али не си ти за касперски, земи си најарно Avast free
Касперски или Есет Смарт Секјурити 5. Касперскито малку го успорува компјутерот, а Есетот не.Вчера си се подновив малце, па да ве прашам сега што антивирус да турам? На старото до сега немав ништо, ми нема правено некои сериозни проблеми, така да немам некое искуство со антивируси и како се работат и се тоа...ХХХ сајтови не посетувам, симнувам торенти од замунда и торрентз.еу и другото е регуларно листање на интернет по фејсбук, гугл и слично. Така да, според тоа да препорачате нешто?
Првите триесет дена стави му Kaspersky Internet Security, вторите 30 дена Avast Internet Secutiry и после тоа шибај на Avast free Или стај си Ubuntu и не се замарај со антивируси.Вчера си се подновив малце, па да ве прашам сега што антивирус да турам? На старото до сега немав ништо, ми нема правено некои сериозни проблеми, така да немам некое искуство со антивируси и како се работат и се тоа...ХХХ сајтови не посетувам, симнувам торенти од замунда и торрентз.еу и другото е регуларно листање на интернет по фејсбук, гугл и слично. Така да, според тоа да препорачате нешто?
Фала за помошта друже средив работа те послушав и ставив Internet Security нека се уходабрреееееееееј кај е за тебе касперко бе, земи со ова прво пробај ама пред да зафркнеш уште нешо убаво препрочитај тук и тук
Ако веќе сакаш касперски најарно ќе ти биде со internet security. Pure има триста работи кои ниту ги користиш ниту па знаеш како, али не си ти за касперски, земи си најарно Avast free
Не ти го успорува ПЦ-то?Фала за помошта друже средив работа те послушав и ставив Internet Security нека се ухода