Што ако (недај боже) се смени името?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Всушност Германците се едни од оние кој ја потикнуваат таквата состојба,на секој 100 км по некоја граница,оти знаат дека “ќе ги јади волкот“ ако не е така кај славофоните народи,мислиш не запаметија добро што значи “Колективнаја Руска опаљјотка“ за оние 40тина години Остдојчланд.:smir:
Znam kako da ne zanam :) Problemot e sto nemozam da se nacudam na ANTOLOGISKATA GLUPAVOST na nasite prostori.....posiroko..:)
...mora da e do mineralite koi se rastvaraat vo vodata za pienje......, a niv gi ima i vo hranata, vo trevata......vo vinoto.....itn.itn. :)
Drugo objasnuvanje nema.......za takvo nevideno nesto....

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Kaj se dokumentite ? koj gi spremil? amerika ? koj?
Ги спремаат нашите “искусни преговарачи“,сално ги носат со себе на преговарачка маса,каде при секој состанок ги модифицираат.:toe:

Член од
3 март 2008
Мислења
831
Поени од реакции
31
Ги спремаат нашите “искусни преговарачи“,сално ги носат со себе на преговарачка маса,каде при секој состанок ги модифицираат.:toe:
Nasite pregovaraci ti se kako prenosen flash usb disk(privezok), i Uncle Sem koga ke dojde vo dopir so nego(So RiCe ili so Frid) go priklucuva na microsoft Vista(US administration), i voedno go kodira so informacii(prifatlivi predlozi za imeto)...:tv:

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18

Ke mi bide sram da kazam kade ziveam!

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27

Ke mi bide sram da kazam kade ziveam!
Na nas nema da ni bide sram.Treba da se sramat tie sto ke stavat potpis za promena na imeto.No tie sto ke stavat potpis,nema da gi gledame poveke,ke si zaminat.Sto ne zamineme ,jas,ti,nie,koga ova ni e edinstvena tatkovina?

Член од
30 септември 2008
Мислења
206
Поени од реакции
3
Ete da pretpostavime i toa ke bide ...

Kako ke reagirate vo odnos na vlasta, kakvo ke bide vaseto nacionalno cuvstvo mislam kako bi go prifatile toa vo ovaa crna varijanta

ова еден ден МОРА да се реши,и мора да се смени името без разлика која влада ке е,МОРА да се смени името...јас лично уше сеа го сметам сменето името,само чекам уше да потпишат...како и да е...уше ке се чуствувам Македонец,само што нема се да е исто....

Член од
31 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
Ја ќе си одам
Па кој сака да живее во државата Безименија???

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Na nas nema da ni bide sram.Treba da se sramat tie sto ke stavat potpis za promena na imeto.No tie sto ke stavat potpis,nema da gi gledame poveke,ke si zaminat.Sto ne zamineme ,jas,ti,nie,koga ova ni e edinstvena tatkovina?
Па како не се сетиле до сега да ни најдат резервна татковина,ем ќе не кандисаа полесно да го смениме името,ем ќе ги чинеше поефтино одколку што ги чини.Вака ако тие губат 10 ние губиме само 1,со оглед на нашата економска моќ,значи вкупно се губат 11.Ај и тоа не е никаков проблем кога се знае дека добитници нема.Треба да се најде една особа која ќе им ја каже вистината на Грците и ќе им порача:
Гејски народе,со подршка на вашатата власт која ве замајува дека ќе смени нешто што само боговите можат да сменат,губите само вие,затоа што Македонците всушност немаат друго што да изгубат и тие практично имаат само еден залог во играва,што може да се одвива со милениуми без победник,само со поразени.Значи време е да се откажете од оваа игра и да си ги повлечете своите влогови дури не сте ги загубиле.:smir:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
ова еден ден МОРА да се реши,и мора да се смени името без разлика која влада ке е,МОРА да се смени името...јас лично уше сеа го сметам сменето името,само чекам уше да потпишат...како и да е...уше ке се чуствувам Македонец,само што нема се да е исто....
Значи тоа перењето мозок функционирало и со само 30% јачина. Тек у турбо кога ќе се убаци :).

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе можеш ти да се чувствуваш и Супермен,иако ќе јадеш ќотек на секој чекор и од секого.:toe:

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338

Edna budala ni go smeni imeto i site znaeme kako zavrsi sega na red e druga budala ama ce mi bide zal ako prezivee a do 9-10-11 Oktomvri ce znaeme se

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338

Pa togas nesmeeme tie sto zele bugarski pasosi da gi napadame iskreno
i jas ce se sramam da ziveam vo takva drzava

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42
Како да вртиш се разговара за име различно од уставното и според тоа изгледа дека двојната формула (нашиот прв став) е веќе напуштена.[/quote]

Jas slusnav deka B.C. & Company,go napushtija stavot "dvojna formula" i javno se izjasnija za toa (vklucuvajki i grupa shupaci okolu nego).Ama jas ne gledam okolu mene lugje koi go poddrzuvaat toj stav.Lugjeto ovde,i Makedoncite nadvor i okolu, ne pijat nafta(barem ne vo ovoj slucaj: ) :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom