Што ако (недај боже) се смени името?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
NO IMA LI MAKEDONSKI NAROD????? Do sega samo nekoi MAKEDONCI sretnuvam...NAROD NE...
i jas, moj prijatele, samo napati po nekoj makedonec ke sretnam, ama NAROD, nikako!

A se palat samo pred podnesuvanje na novi predlozi, na veke promeneto ime...ne razbira nikoj deka se toa e samo edno malo pimplanje pred definitiven udar od 11 metri na gol bez golman.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
VMRO E MAKEDONSKIOT NAROD SDSM E STOKA ZA NA BITPAZAR :drk:TIPICNI BEZRBETNICI.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
oladen sum 17 god od tie sto mi ja zatvorija fabrikata sto me ostavija na uluca sto direktorot otvori firma privatnaso pari kradeni sto vozi jip od 50000 evra .jasno ekako bel den.:( i sto moram svojata egzistencija daja baram nadvor od makedonija.
SREKNIK....aj odi prasaj go ABC kako mu e ..vo tendzereto so kapak odozgora... :)

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
koj e toj sto kemi kaze deka nema makedonski narod.ako si ti revltiran od narodot sto sme nie krivi .kolkusme tolku sme tokmu sme .stosme nie krivi sto ne vospituvaja vo socijalisticki duh vo sakanje .i sto dobivme za vozvrat sto imame denes?podeleni iskarani razedineti socuvstvo bez cuvstvo.neeeeeee drugar ako za tebe neposti narod za mene da postoi kakov takov i nema da se sramam od toa sto sum kaj i da sum.EDNA NACIJA NEE SAMO PREDEL OD ZEMJA SO LUGJE STO PASAT KAKO STADO.NI EDNA NACIJA NEE SAMO ZEMJA I KUKJI I NAROD.LUGJETO STO GO ZASLUZUVAAT IMETO NACIJA NADAHNATI SE SO ZAEDNICKI DUH I GI ZBOGATUVAAT SVOITE DUHOVNI I MORALNI VREDNOSTI,SVOETO KULTURNO NASLEDSTVO.DOLZNOST NA DRZAVNICITE AKADEMICITE NAUCEN SVET DA TRAGAAAT PO SEKOJ DEL MAKEDONSKO NASLEDSTVO,DAGO NAJDAT KADE I DA E SKRIENO , POD KAKVA BILO MASKA , KOLKU DAE ISMENETO, I DA GO VRATAT NEGOVIOT VISTINSKI MAKEDONSKI IZGLED ZA NA TOJ NACIN NACIJATA DASE ZDOBIE SO DLABINA DUH I DIMENZIJA.MAKEDONIJA E DOM ZA SITE I TOA SE STO IMAME.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Исклучи капс лок оти ќе те исклучам од форум додек ане научиш да не се дереш.

Член од
30 септември 2008
Мислења
206
Поени од реакции
3
Значи тоа перењето мозок функционирало и со само 30% јачина. Тек у турбо кога ќе се убаци :).

а со демек треба да се убедувам дека се е розово и дека се ке биде во наша полза?!почни маку релано да ги согледуваш работите,а не се шо лете све да се јаде :tapp:

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
oladen sum 17 god od tie sto mi ja zatvorija fabrikata sto me ostavija na uluca sto direktorot otvori firma privatnaso pari kradeni sto vozi jip od 50000 evra .jasno ekako bel den.:( i sto moram svojata egzistencija daja baram nadvor od makedonija.
Pa ti si bil sreknik,stom si nasol egzistencija nadvor od drzavata.Sto da kazat tie koi nemaat takva sreka.Ima obrazovani luge od mojata fabrika koja ja zatvori VMRO DPMNE vo avgust 2002 godina,pa sega rabotat najniski raboti zaradi egzistencija.A ke prasas zosto i tie ne se otideni nadvor kako tebe?Ke ti odgovoram,za da se otide nadvor potrebni se pari,koi tie iako fakul.obrazovani gi nemaa.
Lesno e sega od tamu da si ja sakas tatkovinata,pocuvstvuvaj ja bedata koja se poveke raste,pa togas bidi patriot.

Kajgana Shop

На врв Bottom