- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
добро ете прочита повеке мислења. Ова како бараш совет или мислење а веке си го знаеш одговорот и немора понатака да одиСо кој тоа јас дискутирам? Зборам за особа што после 10 години приметила дека всушност мажот и со кој одела 3 години, 3 години била во брак, и има 4 годишно дете - не и се свиѓа.
Само еве ке ви кашам пример од блиска фамилија
Зачи мојот вујко е разведен со дете (сега е веке 19 год а тогаш само 5) мојата сегашна вујна е исто така разведена со дете ( сега 20 тогагаш само 1 -кога се развела).
Вујче се разведе од првата од причини: неодговорност, неодлучност, мешање од нејзината мајка идр раб сигурно не ги знам сите ( иако само една година пред брак бил во врска со неа)
Вујна била во врска 7 год. заедно учеле во средно заедно на тенис иделе и 2 год пред брак заедно живееле исе било ок, ама забременила и човекот пресреќен ке имаат дете, па набзина венчавка, сватови бла бла... е после некој месец одкако се родило детето човекот почнал да си шеткара да си излагува за викенди со другари исто како ерген. Понатака ја знаете приказната
е мојот вујко и оваа вујна се запознаа кога мојот вистински братучед имаше 6 год а се венчаа кога имаше 8 и до ден денес јас немам видено подобар пар од нив и за слога и за воспитување на двете деца ( а немаат нивно заедночко)
Епа неможе мене никој да ми каже дека ако некој е разведен дека не му работи шупелката или сака некој спонзор или незма што