Darklady
Модераторка
- Член од
- 29 октомври 2011
- Мислења
- 5.621
- Поени од реакции
- 35.124
Never say never,,,Некој си правел ќефови,па ја ќе ранам туѓо дете.
.
karma is a bitch
Never say never,,,Некој си правел ќефови,па ја ќе ранам туѓо дете.
.
то е кога ќе си со мувата на капата,ќе се јави човекКакво напредно размислување! Абе да беше до мене петче на рака ќе ти напишев!
Срамота, пу!
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 22:45 ---
Сите во апсана што се разведени и имаат дете
А тие што паметуваат тука дека не сака да рани туѓо дете сите негови на комшијата да му личат.
Немам јас мува, користам пипсто е кога ќе си со мувата на капата,ќе се јави човек
Разведените жени ги трујат децата против татковците а не обратно, али ова твое мислење е нормално пошто си женско.Ако има расчистено со мајката на детето и си ги имаат регулирано односите во врска со детето, јас немам никаков проблем.
Но, ако детето е ставано во глупава ситуација (на пример, мајката не може да поднесе што поранешниот маж има нова жена, и постојано го ,,труе,, детето против мене и општо новото семејство) веројатно би имала проблем.
Но, ако меѓу нив ситуацијата е ,,решена,, ,што се однесува до мене, детето е дете, и не би ми претставувало никаков проблем.
Апсолутно не мислев на ништо негативно, ниту пак имам предрасуди кон таков брак. Чисто реков кубуриле како жаргон за некакво заедничко живеење со жена во заедница.Е ШТО АКО ИМА.
Рогови нема!
Не е ѓаол натемаго едноногиот, куциот, нечастивиот.
Има дете, нема дете, нели за љубов се говори. Небитна работа е прашањето дали има или нема дете.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 19:28 ---
Зошто кубуриле? Негативна конотација веднаш. Предрасуд. Аман побогу.
Па истото и јас го кажувам. Ако бившата жена на таткото го труе детето против него, мене и новото семејство, ќе има проблем.Разведените жени ги трујат децата против татковците а не обратно, али ова твое мислење е нормално пошто си женско.