Pa jas bogami super funkcioniram so decko mi, iako sme totalno razlicni na skoro site mozni polinja : ))) Razlicni raboti sakame, razllicni karakteri imame..Mislam eve da ostanam na temava, razlicna muzika sakame, ama toa nikogash ne ni precelo poso vo edna vrska najvaznoto e pocit i pravenje kompromisi (sekako i ljubovta, ali toa se podrazbira). Eden den ke iskocime kaj shto sakam jas, utredenta kaj shto saka on. Ne e bitno kaj si, tuku so koj si :back:
Nikogash, ama nikogash ne bi pobarala od nekoj shto go sakam da smeni neshto svoe poradi mene. Sum go zasakala poradi toa shto e.
Mada, moram da priznaam deka ne bi mozela da trpam nekoj shto slusa turbofolk od bilo koe podnebje : ))) Ko prvo i osnovno, site takvi luge shto gi znam mi se tolku bljak shto nikad ne bi ni pocnala vrska so takov nekoj pa za da vidam dali ide ili ide
Se utepav od smeenje koga eden moj kolega, shto slusa pesni od tipot na moje gacice, udzi mi duboko, crno mece, me prasa kako bilo mozno da si pominam ubavo na iskacanje ako ne slusam ko negovata muzika : )))))))))