С
Сатори
Гостин
:helou:баш е грдо да се прави таква дискриминација,ама сепак јас темата ја сфатив малце поинаку....се работи за стилот на живеење.
а на тоа има и многу логичен одговор,ниту јас би му се засвигала на некој металец ниту тој мене поради едноставна причина - немаме допирни точки.
јас лично не сум видела тип/ка што испага по дискотеки и кафичи во врска со металец/ка.не се на иста бранова должина то е то ....ако некој имал такво искуство нека коментира повеке:helou:
Јас имав врска со металец и излегував по кафичи и по паркови во истата вечер, се обидував да направам микс од мојот животен стил и неговиот само за да докажам дека и тоа е возможно.
Но сепак ... не е!
Различен животен стил да, музиката како таква, никогаш нема да прави проблем, дечко ми ги слуша Therion, а јас ја слушам Madonna, никаква поврзаност, ама начинот на живот е тој што е битен и треба да биде складен.
Така што, после одредено искуство во животов, морам да признаам, со металец кој што комплетно си го живее животот во согласност со тие „правила“, не благодарам.:smir: