Што ако вашиот партнер/ка има различен вкус за музика или начин на живеење од вашиот?

Член од
20 август 2008
Мислења
92
Поени од реакции
13
duri se ponasa kako site ostanati i ne nosi samo crna obleka i nema kosa uzasna ce go setam po carsija a doma mozi so saka da si slusa a i + ako na nadvoresen izgled se poznava deka e metalec togas sigurno nema da mi se bendisa :)

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
одам со металец и тоа ме радува! :back:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
зборам од лично искуство:)
ако да си металец значи да се дрогираш....незнаев дека сум дрогираш?!?:toe: а и цело мое друштво :nenene:
Па да..
Ама и он збори од лично искуство,тоа сакав да ти го кажам.
Знаеме дека си металец,уживај...
Ја не сум!
Сите металци се дрогираши.
Нормално другар.
Да видиш само какво мислење имаат за вас(и уште повеќе,колку добро е аргументирано тоа,ќе се изненадиш).
Не давај предвремени оценки,глупо изгледа.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Шо ако е МеталкА..:S Хмм...Никому ништо. Ако мене ми се свиѓа девојчето она ако сака и вонземјанка нека е ја пак со неа ке си бидам:):)

U

UnholY

Гостин
Ајде бе доста веќе ги браните металците...

Дрогираши се, секти, носат црно, може само да ви наштетат....
Метал мнозинството има негативен импакт на средината во која живеете, сфатете го тоа...

Не можам да ги поднесам тоа металчиштата...

BTW Iori Yagmi rules :)

rock lady, срам да ти е...
Дечко, металец си фатила....колку погрешна постапка....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ок, доста со иронијата и сарказмот па и вие, две страни го завлековте тоа.:)
Оставете ги и другите да се доискажат.:)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Искрено темава ми е :nesvest: зашто генерализирате металец,фолкер,рокер,клабер...па ако е добар човекот и кантри музика нека слуша тоа нема ништо да влијае на мојата одлука да бидам со тој човек...без разлика дали е љубов или другарство во прашање :toe:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Искрено темава ми е :nesvest: зашто генерализирате металец,фолкер,рокер,клабер...па ако е добар човекот и кантри музика нека слуша тоа нема ништо да влијае на мојата одлука да бидам со тој човек...без разлика дали е љубов или другарство во прашање :toe:
Абе колку да се збори нешто, да не биде досадно :)))
Иначе и мене ми е невидена темава...Демек тоа е проблем некој па сега на темава треба да се разреши дилемата околу тоа прашање и да се најде лекот... ама ај, деца се радуаа :):):)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.254
И каква врска има тоа дали е металец, и што ако е металец/металка?
Или стереотипот за тоа дека се наркомани, неизмиени во црнина сеуште важи а? Еве јас и маж ми сме двајцата металци, и имаме две деца(металци)и сите сме чисти, средени, без мрсни коси, и црнина...
Не е битна облеката битно е тоа што го слушаш да е музика, а не силиконска изведба на стриптиз придружена со пригушен стил на некоја одвратна квази турбо музика.

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Za da konzumiras droga nemora da si metalec moze i folklorna muzika da slusas i da se drogiras ,muzikata ne e prsudna za da dades mislenje za necij karakter,nemam nisto protiv metalcite ali ne mi se dopga taa muziak preglansa i ne milozvucna muzika za moj vkus:smir:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Нормално другар.
Да видиш само какво мислење имаат за вас(и уште повеќе,колку добро е аргументирано тоа,ќе се изненадиш).
Не давај предвремени оценки,глупо изгледа.
Кој што сака нека мисли, мене ако ми е убаво тогаш ич не ме интересира што ќе кажат другите.

Член од
25 септември 2008
Мислења
102
Поени од реакции
6
Pa dobro zatoa sme ljuge da najdeme nekoj kompromis a ako i toa ne biva sekoj po svoj pat i site srekni i zadovolni. Ali ako stvarno se sakaat vo toj slucaj ke najdat nekoja sredina kade bi mozele i dvajcata da izlagaat a ostanatoto vreme za izlaganje ke izlagaat sami so svoite drustva.:smir:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Не је могуќа врска на нормален чоек со металец ил металка. Тие си ги миризаат чорапите еден на друг и си повраќаат еден на друг в уста. Го обожаваат сатаната и пејат песни саде за гробови и ѓаволи.
Тој што стапи во врска со некој од металската секта и самиот не е здрав во умот така да ќе си одговараат сосема.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Добро бе, ццц. Ке земам ке си пишам Kill. (за тие горе постовите за металците)

Начинот на живеење нормално дека е важен, бидејки ако се разликуваат многу во тоа, можно е да не си одговараат. Ама не мора да значи, може да имат различни вкусови и сепак да се заедно. (ако им е супер заедно, не е важно другото)

Kajgana Shop

На врв Bottom