Јас и мојата партнерка ко од различни универзуми.
Таа сака мирна музика, сака повеќе дома да седи, квалитетно да си го троши времето, испланирано се да е до крај, сака кафани,сака да разгледува по продавници по 100 саати и пак ништо да не и се бендиса.
Јас од друга страна сакам акција, сакам да седам на тротоар, да пием евтино вино, сакам се да ми биде спонтано, кога ќе ми се бендиса нешто го купувам и не разгледувам ниту една минута.
При такви различни начини на живот, било но не поминало. Односно се најдовме заеднички јазик.
Ради нејзиниот карактер јас почнав факултет, си го средив и променив животот за 360 степени. Но од друга страна таа почна да излага по паркови, почна да лудува и да се чуствува онака како што никад до сега не и било.
Е сега за купувањето си останува исто, само што некад можам да свикам дека нејќам да разгледувам или пак самата таа ме пражува што да одбере јас кажувам на крајот мојот одговор сепак ќе се цени, некогаш и обратно јас кога ќе прашам.
Музиката пак освен хеви и треш другото се ни е заеднички стил на музика, а кога ќе се расправаме онака благо за некоја песна после тоа моментот кога ќе ми ја запее на увце Свилен Конац и ќе ми го спомнува името и кога ќе почне да се гали секоја расправија се заборава. Ниту јас ниту таа можеме да се промениме, туку само можеме да се усовршиме.
Побитно прашање е што ако вашата партнерка несака кога прдите дома хахахахаха
АЈ во друга прилика