Шпански серии

Член од
21 февруари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
Muneca Brava
Kachora
Rebelde Way
El Refugio
Floricienta(sega ja gledam)

E toa se site spanski serii koi sum gi gledala vo mojot zivot, i site se argentinski!

Член од
21 февруари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
Od 28.04.2008 t.e. sledniot ponedelnik, na OBN zapocnuva reprizata na Rebelde Way(Mladi buntovnici), poradi golemiot uspeh i visokiot broj na gledanost.

Pon.-Pet. od 00:10 casot
I repriza od 10:00, nasabalje...

Член од
11 јануари 2008
Мислења
87
Поени од реакции
0
abe kakvi spanski serii beaj tamu samo amerikanski i angliski ni meksikanski nikakvi brazilski...ccccc

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Za site koi ja gledaat Incantesimo na a1 vo 17:50.
Mnogu sum razocaran,zosto ja gledav 10 sezona na rai uno i zalno no glavnata licnost Elena Curti ke umre!!!!!!Kako i sekogas vo Magepsani nekoj od glavnite licnosti mora da umre.:cry:
A ovaa 9 sezona sto odi na a1 ke zavrsi kako Alberto i Davide Curti ke doznaat deka imaat uste eden brat,znaete li koj?Aj neka bide iznenaduvanje!
A vo 10 sezona ima i nesto mnogu ubavo:sinot na Tilly Nardi e ZIV!!!!!!
Tolku za sega,uzivajte vo magijata na Incantesimo.

Член од
2 февруари 2008
Мислења
28
Поени од реакции
5
Kako prvo ova e topik za spanski serii ne za glupavi francuski,osven toa serija e strasno zdodevna i tesko deka nekoj vo Makedonija ja gleda,ja imam fateno pred da gledam Zabraneta ljobov(koja e prava sapunica i ja obozavam) a ova INVCANTESIMO E SRANJE,i uzasna e,zatoa Adolfo mars od temeva ili otvori si topik za Incan. no tesko deka nekoj ke pise:baeh:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
14
Поени од реакции
1
Se soglasuvam,Incantesimo e najuzasna sapunica bilo koga davana vo Makedonija,i znam deka nikoj ne ja gleda!!!
Popravka do Srni4ka,se raboti za italijanska serija ne za francuska

Член од
31 март 2007
Мислења
21
Поени од реакции
2
Da Incantesimo vredese dodeka ne stana sapunica....Sega ja izgubi seta svoja gleedanost.....
A sega odvaj cekam da pocne Casi Angeles na A1 i da vidam kakva e. Citav deka e bas supper.....

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Incantesimo e najdosadnoto nesto na TV
duri i baba mi prestana da ja gleda otkak0o stana serijata sapunica, nesto najuzasno nesto, jas ne sfakam kako moze da vi bide toa interesno
daj BOZE da ne se dava 10 sezona na a1, sramota, bolje neka davaat po 2 epizodi od Zabraneta ljubov, barem toa se gleda, ali magepsani........uzas, ali sepak bas mi e milo so ete na adolfo mu se sviga
mene mi e bedno toa da go gledam
a koga pocnuva casi angeles? vo termin mislite ke bide?

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Одлична тема ! Еве ја мојата изјава во врска со шпанските сапуници:
Јас Калипсо, свечено под полна морална, материјална и кривична одговорност изјавувам дека доколку се најде јунак од мајка роден да ги забрани со Закон овие серии, го обезбедува мојот глас на избори за век и векови, АМИН !

Ј

јовица11

Гостин
Tesko deka A1 ke ja otkupi 10 sezona na Incantesimo,bidejki ovaa sezona nema rejting na gledanost:pos2:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Kako prvo ova e topik za spanski serii ne za glupavi francuski,osven toa serija e strasno zdodevna i tesko deka nekoj vo Makedonija ja gleda,ja imam fateno pred da gledam Zabraneta ljobov(koja e prava sapunica i ja obozavam) a ova INVCANTESIMO E SRANJE,i uzasna e,zatoa Adolfo mars od temeva ili otvori si topik za Incan. no tesko deka nekoj ke pise:baeh:
Не гледам Магепсани и за нив неможам да коментирам.
Но искрено, како може Забранета љубов да ја обожаваш?
Ми се гади од таа сапуница. Секој со секого се има изеб***, и секој со секого е некоја роднина. Бљак серија.
Убаво си рече еден член неколку реда погоре - да се забранат сапунициве.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Морам овде да се отворам:
По нападот на нашето ушно сетило со североисточниот турбоиден музички бран, многуте кич емисии и глупави прашалници на секоја тв анкета, се појави и најдрагиот ни наш дел од телевизиското мени-НЕЈЗИНОТО ВИСОЧЕСТВО-ШПАНСКАТА СЕРИЈА!(во Србија пркна Касандра, па после дојде и кај нас).Страшниот факт е дека ги разбрани умовите на младата популација(сега не толку),а богами постарата генерација научи и шпански, си го подобри и српско хрватскиот(и тие имаат обиди, да не ги ограничуваме само на хиспано подрачје), и етерот се здоби со секојдневни 20, 30 40 минутни фијаска, кои задолжително завршуваат со Фин на крај, и после цела тајфа актери се клања во знак на почит пошто нели, верно ги следиме!Стартот е во ударен термин, и тоа со чекан по глава по кој после некој извесен Санто Мигуел ти ѕенѕа врз глава.Инфицирачката дејност почнува со ригорозна пломба на теве апаратот во тајминг кој им ја слева напатената душичка на илјадници домаќинки, баби, случајни гледачи право во Венецуела, Бразил, Пореч, и не знам уште на кое место.Иако и тоа е труд да се донесе некаква програма на теле- визорот, но после вирусот Касандра, можат да му се фатат сите други на нашиот набилдан имунитет, надополнет со витамински бомби од Хрватска, Србија, Италија, а и од нашиот геј сосед-Нечу Да је именујем.Заеднички плачат Розалина, Дуња, Паола, Џанкарло, Лука и Јорго...
Зачудувачки фактор е и самата телевизија што пласира вакви расипани бомбони од кои ни се менува бојата на мозокот, но сериозно им двоиме време за да ги гледаме.Враќајки се кон совршено драматизираната Кармен&Карлос романтка,звучно ни осцилираат и секојдневните шеги на шпанскиот, кој бесплатно го совладуваме, и притоа визијата за утописките слепи што ќе прогледаат, глупи ќе се опаметат, лоши што ќе умрат, (О)станува јасно побиена, а и понатаму посакувана, се да заврши сјајно, онака како што реално никогаш не би завршило...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
abe zasto ako ti ne gi sakas, sakas tvoto mislenje da ni go nametnes, zasto nekoj da gi zabrani????? se ziveese i pred niv, se zivee i so niv, jas ne gledam nikakva razlika, osven sto sega imame navistina so sto da se pozanimavame
ne znam sto tebe toa licno ti preci ili gledas za cel narod?
site se prekrasni i dosega neam propusteno spanska serija, da znaes

Ј

јовица11

Гостин
Sea da ne preteruvame,ne se bas site interesni i gledlivi ,ama ima navistina dobri serii,a toa koj ne saka da gi gleda neka ne gi gleda,kolku pogolem izbor na tv,tolku pogolema knkurencija i izbor za gledanje

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Сите шпански серии се една иста тема околу некој сакан и се расправат две личности околу него кој да го добие :)..

Kajgana Shop

На врв Bottom