Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Дечки, пуштаа звук на видеобимот на плоштад или не ? :)
Ми рекоа пуштен бил, барем на последниов натпревар со Литванциве, ама од гласните навивачи и од музичката фонтана на Ацета не се слуша Игорче :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.344
Поени од реакции
5.377
Хороскоп до сега се ми погодил, а за денес ми вели: ќе летнете расположени и позитивни кон вашето друштво во потрага по забава. :vozbud::vozbud::vozbud:
И со Литванците ми погоди !!!! И сега ако погоди, од дома до плоштад гол ќе трчам !!!! :vozbud:

В

Вори

Гостин
Уффф како ме пука возбуда еј.Не мождам да издржам.Момци,досега направивте многу.За сите сте морални шамоиони,ѕверки сте.Но кога сте веќе стигнати до овде,тогаш ајде изодите до крај.Ајде да ги победиме и Шпанија и да играме во финале.
Ајде да докажеме дека сме сила и дека од никој жив не се плашиме.

Одиме на победа!МАКЕДОНИЈО!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
Хороскоп до сега се ми погодил, а за денес ми вели: ќе летнете расположени и позитивни кон вашето друштво во потрага по забава. :vozbud::vozbud::vozbud:
И со Литванците ми погоди !!!! И сега ако погоди, од дома до плоштад гол ќе трчам !!!! :vozbud:
Брат,ако имаш што да покажеш трчај,ако не ич не се брукај :vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

АЈДЕ МАКЕДОНИЈАААААААААА АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Аууууу ова денеска не е за тие со слабо срце. Адреналин пука, едвај се чека да почне утакмицава.
Од сабајле имам некое чувство дека ќе биде фантастичен ден, верувам во дечкиве дека можат да направат изненадување над сите изненадувања и можат да натераат и Шпанија да биде на коленици.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Ајде нека е со среќа, одам јас на плоштад!!!!! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА

H

HITCH

Гостин

Јас тргнувам накај плоштад со бандата. СЕЕДНО ДАЛИ ЌЕ ПОБЕДИМЕ ИЛИ ЗАГУБИМЕ НИЕ УСШЕАВМЕ МНОГУ!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.147
Абе каков плоштад....:D
Ќе умрам ако гледам на плоштад...:D
Не поминува времево у пизду материну....
Сега татко ми ми носи гурманска, да наполнам батерии после тоа си заземаме места. Т.е. јас стојам цело време и шетам низ соба, рокнато ЦРВЕНА; ЦРВЕНА на компјутер, знамето распослано на едната половина од креветот, на другата седи татко ми, со цигарите во рака. Пред него пепељарата, до него апаратчето за мерење притисок, за да се испита во кризни моменти :D
До нас си спие Мемо (мачето), и во секој момент може да бисде дигнат во воздух од радост :D
Ајде нека почне веќеееееее!!!!
Повторно сум полн со самодоверба како и секогаш. САКАМ ФИНАЛЕ!!!!!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Уште 1 час и 10 минути ФАЛАНГАТА ќе се судри со Фуријата!

Kajgana Shop

На врв Bottom