Ајде му веруваме на твојот хороскоп!Хороскоп до сега се ми погодил, а за денес ми вели: ќе летнете расположени и позитивни кон вашето друштво во потрага по забава.
И со Литванците ми погоди !!!! И сега ако погоди, од дома до плоштад гол ќе трчам !!!!
Комбинирано со клипов на линков.. LETHAL WEAPON !
Со оваква одбрана и со подобар шут за 3 ,ги тепаме минимум 7 разлика
Тебе те барав. Дај кажи дека ќе изгубиме бе пеер, да се смирам малцеЈас искрено нема да го гледам првото полувреме бидејќи чсутвувам дека ќе ми излета срцето од градите(буквално)..па вака ќе си се релаксирам на фејсбук барем да не се нервирам...!
Многу пати беше зборувано за ова на темава, значи еден авион пристигнал, еден сега треба да пристигне, и еден ќе пристигне во 17 часот според наше време.Навивачите од Скопје нема да стигнат на натпреварот Македонија – Шпанија
Македонските навивачи кои вчера преку лотарија организирана од страна на Владата добија чартер лет до Литванија за денешниот натпревар на нашата кошаркарска репрезентација со Шпанија, нема да стигнат на време, дознава Нетпрес.
Иако авионите требаше да полетаат во 10 часот утрово, навивачите на аеродромот биле известени дека летот за Каунас е одложен за во 14 часот, па тие незадоволни почнале да го напуштаат скопскиот аеродром.
Летот до Каунас трае околу два часа и десет минути, а со оглед на тоа дека аеродромот во Каунас е оддалечен 40 километри од салата каде што ќе се игра натпреварот, македонските навивачи што останале на аеродромот нема да стигнат до 16.30 часот кога почнува дуелот.
клик