Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Хороскоп до сега се ми погодил, а за денес ми вели: ќе летнете расположени и позитивни кон вашето друштво во потрага по забава. :vozbud::vozbud::vozbud:
И со Литванците ми погоди !!!! И сега ако погоди, од дома до плоштад гол ќе трчам !!!! :vozbud:
Ајде му веруваме на твојот хороскоп!

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Денес ќе летаат пердуви од шпанците! Ќе биде рововска битка! Тешко и со крајни сили ќе се избориме за медал! Златен или сребрен ќе видиме во недела. Напред Македонци!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас искрено нема да го гледам првото полувреме бидејќи чсутвувам дека ќе ми излета срцето од градите(буквално)..па вака ќе си се релаксирам на фејсбук барем да не се нервирам...!:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Јас искрено нема да го гледам првото полувреме бидејќи чсутвувам дека ќе ми излета срцето од градите(буквално)..па вака ќе си се релаксирам на фејсбук барем да не се нервирам...!:D
Тебе те барав. Дај кажи дека ќе изгубиме бе пеер, да се смирам малце :vozbud:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.485
Сеа пред неколку минути Никифор имаше јавување во живо директно од Литванија, и кажа дека сми биле многу побројни од шпанците.. :))

А

Анноун

Гостин
Се би дал да ги видам наведнати главите на Марк и По Гасол на крајот од мечот.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Навивачите од Скопје нема да стигнат на натпреварот Македонија – Шпанија

Македонските навивачи кои вчера преку лотарија организирана од страна на Владата добија чартер лет до Литванија за денешниот натпревар на нашата кошаркарска репрезентација со Шпанија, нема да стигнат на време, дознава Нетпрес.

Иако авионите требаше да полетаат во 10 часот утрово, навивачите на аеродромот биле известени дека летот за Каунас е одложен за во 14 часот, па тие незадоволни почнале да го напуштаат скопскиот аеродром.

Летот до Каунас трае околу два часа и десет минути, а со оглед на тоа дека аеродромот во Каунас е оддалечен 40 километри од салата каде што ќе се игра натпреварот, македонските навивачи што останале на аеродромот нема да стигнат до 16.30 часот кога почнува дуелот.

клик

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.485
Навивачите од Скопје нема да стигнат на натпреварот Македонија – Шпанија

Македонските навивачи кои вчера преку лотарија организирана од страна на Владата добија чартер лет до Литванија за денешниот натпревар на нашата кошаркарска репрезентација со Шпанија, нема да стигнат на време, дознава Нетпрес.

Иако авионите требаше да полетаат во 10 часот утрово, навивачите на аеродромот биле известени дека летот за Каунас е одложен за во 14 часот, па тие незадоволни почнале да го напуштаат скопскиот аеродром.

Летот до Каунас трае околу два часа и десет минути, а со оглед на тоа дека аеродромот во Каунас е оддалечен 40 километри од салата каде што ќе се игра натпреварот, македонските навивачи што останале на аеродромот нема да стигнат до 16.30 часот кога почнува дуелот.

клик
Многу пати беше зборувано за ова на темава, значи еден авион пристигнал, еден сега треба да пристигне, и еден ќе пристигне во 17 часот според наше време.

Kajgana Shop

На врв Bottom