Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Мене искрено ич половиот орган не ме здоболе за тоа како Пол не нарекол . Шо е он крив шо не не примиле под уставно име тогаш па тогашните политичари се согласиле за привремена референца ,а овие после нив скоро 2 децении неможат да го решат тој проблем. Па @bratot тој палец надолу упати го кон нашиве политичари.

забегав малце во политичка тема,се извинувам :D. Очекувам нашиве да остават срце на терен па кога ќе се вратат,после толку бонуси и одликувања да добијат и гратис операции кај Митрев :).
Тотално си во право нашиве ја усрале работата сега другите ни се криви е така е ...:tapp: ...Ај ќе ги смачкаме и нив утре :D

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Мене искрено ич половиот орган не ме здоболе за тоа како Пол не нарекол . Шо е он крив шо не не примиле под уставно име тогаш па тогашните политичари се согласиле за привремена референца ,а овие после нив скоро 2 децении неможат да го решат тој проблем. Па @bratot тој палец надолу упати го кон нашиве политичари.

забегав малце во политичка тема,се извинувам :D. Очекувам нашиве да остават срце на терен па кога ќе се вратат,после толку бонуси и одликувања да добијат и гратис операции кај Митрев :).
Јас не ни верувам дека тој има време да се замара моментално са фејсбуци и слични глупости, туку тоа се нивни агенти за односи со јавност кои им водат профили на твитер , фејсбук и слично...многу го боли на Гасол како ние се викаме:tapp:..

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
добро бе да му ебам мајката. сврти се ваму политика сврти се таму политика... сеа кој е крив шо не нарекле ФИРОМ? дај не заебавајте турете и кур веќе еднаш на таа ебана политика аман веќе аман!

ова што се случува се случува за МАКЕДОНИЈА не за политичка партија!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Ma што го е*ам овој Гасол бе !!! Каталонско педерче што не знае што е дали Шпанец дали Каталонец !!!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Јас не ни верувам дека тој има време да се замара моментално са фејсбуци и слични глупости, туку тоа се нивни агенти за односи со јавност кои им водат профили на твитер , фејсбук и слично...многу го боли на Гасол како ние се викаме:tapp:..
e де , мање битно дали Гасол или агентот за јавност , се надевам ја сфати поентата на постот мој.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Леееееее значи утре од 6 саат да почнам да пијам а ......Нема спас со кошаркариве ...секој втор ден славам уп м :D

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
ДОБИИИИИИИИИВ ПАТУВАААААААААААААААМ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!! :D ВЕ САКАААААААААААМ !!!!!
Ти се јавија од мтв, или уште си чекаш ко мене? :) Ај ќе се дружиме, а се разбира и ќе урламе :vozbud:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707

Абе добро па ако е така ни FYROM не е правилно, знаеме дека користат само FYR пред името Македонија. Малку е глупо од негова страна и потценувачки што незнае како се викаме а игра со нас у полуфинале!!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Абе добро па ако е така ни FYROM не е правилно, знаеме дека користат само FYR пред името Македонија. Малку е глупо од негова страна и потценувачки што незнае како се викаме а игра со нас у полуфинале!!
Како што чита, така и пишува.
Секаде сме ФИРОМ, и ај баталете со тоа кој како не викал, ние знаеме што сме и кој сме, другите полека, но сигурно ќе не научат.
Еве неколку лекции се предадени.:D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
ДОБИИИИИИИИИВ ПАТУВАААААААААААААААМ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!! :D ВЕ САКАААААААААААМ !!!!!
Не дупиш у ребра како што се заебавав јас прееска или сварно те извлекоа ?? :icon_lol:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
e де , мање битно дали Гасол или агентот за јавност , се надевам ја сфати поентата на постот мој.
да да онака само појаснив зашто многу фама се крена за тој пост на Гасол, а да го прашаш и тој ќе се чуди..:)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.042
:pos: го поебаа нашите Гасол на фб дефинитивно. Само штета што нема да ги прочита коментарите а не верувам ни некој од тие негови агенти нешто да прочитаат.Можеа доста да научат со читањето. Сепак се надевам дека чичко Перо утре ќе ги научи на терен тоа што треба (y)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Нека им каже некој на нашиве дека Кралицата им има грчко потекло :D !!! Бо да ја сврзе .... :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom