Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.443
Види Фотис ти си среќата која не донесе до 1/2 финале :P :)
Ајде да видиме и денеска, доколку победиме и се пласираме во финале ќе предложам да ти изградат споменик :cuc:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
http://www.kurir.mk/sport/kosarka/42463-Gasol-ke-igra-protiv-FIROM-no-zatoa-ke-klekne-pred-MAKEDONIJA

Добро зошто Шпанциве прават вакви грешки...стварно овие сакаат да го примат !!!
--- надополнето: Sep 15, 2011 9:44 PM ---

Четврток, 15 Септември 2011 23:37

Сподели
Споделете ја веста со Вашите пријатели

Најдобриот шпански кошаркар Пау Гасол почна да ја подгрева тензијата пред утрешниот полуфинален натпревар против Македонија, откако на својот Фејсбук профил намерно или не напиша ФИРОМ.

За разликаа од постот кој утрово Гасол го напиша на својот Твитер профил и ја опиша нашата селекција како опасен тим, овој пат ѕвездата на Лејкерси предизвика низа коментари на постот на кој ја употреби референцата.
Како и да е, Гасол нека мисли дека игра против ФИРОМ, а ние утре ќе им покажеме на Шпанците која е МАКЕДОНИЈА.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Леденото невреме наречено Макеоднија, го погоди Балканот со температури од -14 во Грција,- 9 Словенија,-2 Хрватска... Леденото невреме продолжи да коси и во Источна Европа каде најпогодена земја беше Литванија со температура од - 2.

Невремето го смени својот правец и се упати кон топлата Шпанија каде се очекува да остави пустуш и да ја бутне темпаратурата под 0-та.

Екпертите предупредија...Само чудо може да ја спаси Шпанија :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Изгледа Гасол нема играно против ВОЛКОТ:D
А во Македонија има еден куп волци,касаат ли касаат:pipi:...
Пола Европа ја искасавме:DКРВИШТА НА СИТЕ СТРАНИ:pipi:
ALL FOR ONE-ONE FOR ALL:X3:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Рики Рубио скоро и да не игра . Игра по 10-15 минути на натпревар
И не е Пол Гасол туку Пау Гасол :):)
Ги немам пратено Шпанциве првенствово ич, и не знам кој што како, само знам ги скичмија Франција и Словенија над 16 разлика ... Чинам и пораз немаат ..

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
POMOZI BOZE ! DAJ IM PRECIZNOST NA NASIVE UTRE PROTIV TVOITE PROTIVNICI INKVISITORITE ! POBEDI GI !!!!!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Изгубија од Турција една.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ги немам пратено Шпанциве првенствово ич, и не знам кој што како, само знам ги скичмија Франција и Словенија над 16 разлика ... Чинам и пораз немаат ..
Изгубија од Турција, Гасол тогаш не играше.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Znaci vaka pred duelot so Litvanija imase mnogu sto ne veruvaa deka Makedonija ke pobedi i me pravea lud sto bev siguren deka ke igrame polufinale,sea ja nema taa sigurnost vo mene ama se nadevam na pobeda so Spanija i vo ovoj duel e mnogu znacaen pocetokot dokolku Spancite ne uspeat da napravat razlika nad 10 kosevi gi dobivame vo vtoro poluvreme so dobrata odbrana i soliden sut ;) Iskreno se nadevam na golemo finale ama ne ocekuvam premnogu ;)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Дечки само слободно играјте. Кога играме без притисок,знаеме многу подобро да изиграме. Дури и да изгубиме 100 разлика,цела Македонија ќе биде позади вас. Вие сте наши херои,благодарни сме и до сеа шо не претставувате во најдобро светло. Значи само барам игра со срце како претходните натпревари. Биле Шпанија,па голем .!. . И педерите ги отпишуваа пред европското фудбал 2004,па беа шампиони на крајот. Само храбро,нема повлекување,нема предавање!!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
ИМаат од Турците

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ај што ми е мерак да ги тепаме Шпанците, чисто да знаат против кој играат и цела Шпанија да ја памти Македонија уште многу време!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom