Шминката и годините

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
италијанките најубаво се шминкаат, и млади и возрасни

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
па нај нормално...мислам ..пудра креон и малу маскара, не ставам многу маскара бидејќи си имам природно виткани трепки и само ги потенцирам:pipi:...а пудрата за некои ситни корекции...

Член од
28 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Пудра коректор руменило сјај маскара...истото за наве4ер само мозе малце сива сенка или креон...Не сакам да се правам она што не сум или пак да изгледам смешно:kesa:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Се шминкам зависно од расположение и од пригода. Некогаш дискретно или пак повеќе ќе истакнам некој дел од лицето. Сакам да експериментирам ама до одредени граници.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе премногу мали почнаа да се шминкаат... уше од 7-мо 8мо одделение.. не им личи... на некој да, и во некој прилики, ама и за до школо? :nenene:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Глупа работа ова шминкава, мајке ми. :icon_lol: Се шминкам, црни рабови од капаците на очите со молив и маскара малце. Онакви трепавици грев ми е да ги осакатувам и шлакам беспотребно. Чат - пат пудра, нешто. Устата не ја шлапам апла, грдо и селски ми е да ми свети. :pipi:
Не сум некој пасиониран љубител на шминка. Се` ми стои, ама не ми го прави ќефот да се цртам. Ни као дете не ми беше интересно.

Kajgana Shop

На врв Bottom