Шмекање...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
*шмек* до сите на темава :)

(добро ли шмекав? :kesa:)
Не си лоша Рок Лејди. Но не до сите. Биди конкретна. Еве...на кој од присутниве кој ја читаат темава му упатуваш шмек. (мене тргни ме настрана) :) Ајде бе луѓе шмекнете се еден со друг на темава. Пуштете си се...Гледам во вас многу шмекерски потенцијали ама некако слабо ми го користите.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
*шмек* до сите на темава :)

(добро ли шмекав? :kesa:)
Не требаше :) да стаиш :) требаше некоја по ШМЕК фаца да најдеш... :)

Не си лоша Рок Лејди. Но не до сите. Биди конкретна. Еве...на кој од присутниве кој ја читаат темава му упатуваш шмек. (мене тргни ме настрана) :) Ајде бе луѓе шмекнете се еден со друг на темава. Пуштете си се...Гледам во вас многу шмекерски потенцијали ама некако слабо ми го користите.
ШмеЌер шо мислиш за мојата идеја за шмек на оганот? :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ne deka sum protiv smek ama od direkten pristap nema podobro:) Koja devojka grubo bi odbila ljubezno i nenapadno momce ( uste pomalku HOT) Zatoa BOYS BE DIRECT!:pipi:
Да и јас сум за директен пристап. Но...сепак поголема магија има кога ќе се упати шмек па после иде приоѓањето нели?...:)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ne deka sum protiv smek ama od direkten pristap nema podobro:) Koja devojka grubo bi odbila ljubezno i nenapadno momce ( uste pomalku HOT) Zatoa BOYS BE DIRECT!:pipi:
За ова имаш право! Од лично искуство ти кажуем :wink: А башка и секси сум х)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ја би ги викал на кришка леб со еурокрем и млеко :) Мада знам така е редот ама атеист сум шо ме боли кур за редот х)
Види не е битно тоа што си атеист. Една верба ти треба. А тоа е...вербата во себе и во својот шмек. Така да ти си свој ако мислиш дека кришката леб со еурокрем е правилна биди свој...и употреби ја :)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Види не е битно тоа што си атеист. Една верба ти треба. А тоа е...вербата во себе и во својот шмек. Така да ти си свој ако мислиш дека кришката леб со еурокрем е правилна биди свој...и употреби ја :)
Па веруем у себе бе :) А башка и кришката со еурокрем е поубава од сарма бе! Па уште и млекце ако има! УФ УФ УФ! И после тоа следи пиво проследено со опуштен муабет и то! :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Да и јас сум за директен пристап. Но...сепак поголема магија има кога ќе се упати шмек па после иде приоѓањето нели?...:)
Шмекер тука си во право, па таква е и темата шмекање. Магијата е во самиот пристап кој за мене мора да започне со мал шмек.
А Томслајер што вика ќе ја поканел на кришка еурокрем, па не е битно на што ќе ја поканиш, битно е да биде оригинално и несекојдневно(покана за кафе е монотоно) ова со еурокремот е баш оригинално и одкачено.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Па веруем у себе бе :) А башка и кришката со еурокрем е поубава од сарма бе! Па уште и млекце ако има! УФ УФ УФ! И после тоа следи пиво проследено со опуштен муабет и то! :)
Да не се убедуваме шо е поубаво. И еурокремот си има свој шмек а сармата друг.
Него...Луѓе дај доста си реплицираме...Поента на темава е по којзнае кој пат ќе повторам...Или раскажете некоја последна шмек сутуација и дали била ефективна или не. Или пак..шмекнете се еден со друг...Еве ти Томи Слејер кого би шмекнал од форумов..? ајде

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Шмекер тука си во право, па таква е и темата шмекање. Магијата е во самиот пристап кој за мене мора да започне со мал шмек.
А Томслајер што вика ќе ја поканел на кришка еурокрем, па не е битно на што ќе ја поканиш, битно е да биде оригинално и несекојдневно(покана за кафе е монотоно) ова со еурокремот е баш оригинално и одкачено.
Ја брат најчесто ги викам на ПИВО! :) Ама коа е веќе јадење е тогаш еурокрем :) Или хамбургер х) Ама не хамбургер дебилно е :)

Да не се убедуваме шо е поубаво. И еурокремот си има свој шмек а сармата друг.
Него...Луѓе дај доста си реплицираме...Поента на темава е по којзнае кој пат ќе повторам...Или раскажете некоја последна шмек сутуација и дали била ефективна или не. Или пак..шмекнете се еден со друг...Еве ти Томи Слејер кого би шмекнал од форумов..? ајде
Ја би ја шмекнал Лејди Сатори! Убо чупе е! :pipi:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Да се сложувам со Баварец. Значи несекојдневен пристап. Ако ти го одбие еурокремот...имаш одма друг адут у ракав...ПАШТЕТА ЈЕТРЕНА :)
100% посто не одбива...

Ја брат најчесто ги викам на ПИВО! :) Ама коа е веќе јадење е тогаш еурокрем :) Или хамбургер х) Ама не хамбургер дебилно е :)

Ја би ја шмекнал Лејди Сатори! Убо чупе е! :pipi:
е така...е сега која тактика би ја употребил да ја шмекнеш лејди Сатори..? со еурокрем или со нешо друго :)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Да се сложувам со Баварец. Значи несекојдневен пристап. Ако ти го одбие еурокремот...имаш одма друг адут у ракав...ПАШТЕТА ЈЕТРЕНА :)
100% посто не одбива...
Хехе абе паштета јетрена може ама МИК паштета со зеленчук е по шема :) А шо мислиш за изборот за шмек од форум? Ти сигурно ја имаш шмекнато :) Упс, више си одговорил х)

Shmekerot напиша:
е така...е сега која тактика би ја употребил да ја шмекнеш лејди Сатори..? со еурокрем или со нешо друго :)
Епа би си ја прбал среќата вака.. Да речеме ете (зш вчера имаше оган, дека сме на собир на кајганџиски оган :)) И и идам ја онака и си праам муабет со некој у близина и поглед преку рамо (на соговорникот) и смешкање и ако се тргне на ред идам дирекно :) И после тоа малце муабет и ја носам до масата (нели треба да има маса со јадење пиење) и таму вадам едно канче еурокрем и леб еден и и нудам :) Ако неќе онда Јетрената! Ако и то неќе ондак брат пивце! Е ако па неќе или ептен сум неатрактивен (според неа, ја си знам дека сум супер) или ми треба Шмекер треининг камп!

Тебе која ти е следна на план за шмекање и како планираш (ете нека е на истата замислена кајгана собиранка на оганот случката :)) да ја шмекаш? :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вака, во Чек Дис Аут има тема “Кои би ги скљафтале од форумов“. Таму можете вака да си муабетите. Ова е сепак Љубов и Секс и навистина би ве замолила да бидете посериозни. Последниве две страни се само сеир и муабети на кои не им е местото во овој подфорум. Добронамерен совет: Уозбилете се малку на темава, инаку ќе биде заклучена.:smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Вака, во Чек Дис Аут има тема “Кои би ги скљафтале од форумов“. Таму можете вака да си муабетите. Ова е сепак Љубов и Секс и навистина би ве замолила да бидете посериозни. Последниве две страни се само сеир и муабети на кои не им е местото во овој подфорум. Добронамерен совет: Уозбилете се малку на темава, инаку ќе биде заклучена.:smir:
Па и шмекањето има спојни точки со љубовта. Од моја страна ја уопште не фаќам сеир него баш си праиме тактики со Шмекеров и Томислаер за шмекање:smir:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Па и шмекањето има спојни точки со љубовта. Од моја страна ја уопште не фаќам сеир него баш си праиме тактики со Шмекеров и Томислаер за шмекање:smir:
Кој што потоа ќе ги искористиме за да ќариме некоја форумџика :) Или немора да е форумџика некоја типка јака ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom