tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Ама признај те стоплиПошто ако не е напумпано, нема да биде интересно.
Ама признај те стоплиПошто ако не е напумпано, нема да биде интересно.
Од каде бе јас во муабетов, немој Разиел да ви го викнам.Епа би си ја прбал среќата вака.. Да речеме ете (зш вчера имаше оган, дека сме на собир на кајганџиски оган ) И и идам ја онака и си праам муабет со некој у близина и поглед преку рамо (на соговорникот) и смешкање и ако се тргне на ред идам дирекно И после тоа малце муабет и ја носам до масата (нели треба да има маса со јадење пиење) и таму вадам едно канче еурокрем и леб еден и и нудам Ако неќе онда Јетрената! Ако и то неќе ондак брат пивце! Е ако па неќе или ептен сум неатрактивен (според неа, ја си знам дека сум супер) или ми треба Шмекер треининг камп!
Тебе која ти е следна на план за шмекање и како планираш (ете нека е на истата замислена кајгана собиранка на оганот случката ) да ја шмекаш?
Океј...ај сеа вистинската приказна
А бе немој вакви работи у јавност. Ќе те биде за во Скандал или за во Свет, жими се.Пчелка ако не веруваш твој проблем. Еве кај и да е Крејзи ќе прочита ии ќе се согласи...иако ќе и биде тешко
Затоа иам и ЈЕТРЕНА у џеб!Башка и пивце има :pos2: иначе шо ќе ми е разиел не шмекам машки ја х)Од каде бе јас во муабетов, немој Разиел да ви го викнам.
Туку, не пали кај мене еурокрем, не јадам благо.
Инсанејван...јас можда да пишувам реферати...но тоа го правам со цел да се осети шмекот онака убаво како јас сум го доживеалЈа знам али не е тоа да се раскажува по цел реферат знаеш?:helou:
Инаку добро е само кој незнае треба да се научи..:helou:
Едит : Шмеќерот излега многу знаеш да шмекаш и затоа и ти ја отвори да видиш колко знаат да шмекат :baeh:
Се шалам....
ПОЗЗ:wink:
Добро ајде, идам со вториот факт, стара сум јас за тебе дете, стара!Затоа иам и ЈЕТРЕНА у џеб! :pos2: иначе шо ќе ми е разиел не шмекам машки ја х)
одма потценувате ради години... абе сум имал ја и пунолетна женска не се секирај ти за мене х)) Башка ретко се наоѓа и паметен и секси тип у денешно време х) Ќе стаам и ја слики кај мене наскоро (само да се сликам прво) па ќе пишеш ти тука на темава или ПП до шмекерот кажи као да го шмекнам Томи слеерДобро ајде, идам со вториот факт, стара сум јас за тебе дете, стара!
Очекував ваков пост од Крејзи. Негира. Па..како што кажав нашиот шмек не се заврши славно...тешко и е да признае. Ја разбирам.А бе немој вакви работи у јавност. Ќе те биде за во Скандал или за во Свет, жими се.
Браво мали...храбар шмек ич да не те лаже за годините. Ти само пичи си го шмекот. Ако ја дирнеш ко шо треба...лејди ќе заборави шо рекла и ќе се спушти на твои годиниодма потценувате ради години... абе сум имал ја и пунолетна женска не се секирај ти за мене х)) Башка ретко се наоѓа и паметен и секси тип у денешно време х) Ќе стаам и ја слики кај мене наскоро (само да се сликам прво) па ќе пишеш ти тука на темава или ПП до шмекерот кажи као да го шмекнам Томи слеер
Абе за у ТАА си за да ги шмекаш читателкитеОчекував ваков пост од Крејзи. Негира. Па..како што кажав нашиот шмек не се заврши славно...тешко и е да признае. Ја разбирам.
Немој скандал и свет тоа се Анти - Шмек списанија.
јас сум за у Тој Машки Свет списанието..
Браво мали...храбар шмек ич да не те лаже за годините. Ти само пичи си го шмекот. Ако ја дирнеш ко шо треба...лејди ќе заборави шо рекла и ќе се спушти на твои години
хехехехех....убаво баш убаво чим знаеш и си (доживеал):helou:Инсанејван...јас можда да пишувам реферати...но тоа го правам со цел да се осети шмекот онака убаво како јас сум го доживеал
Ако бе друже...шали се затоа сме тука
Позз
Епа нека е со среќа, јас уште неам една фаза, не знам до кога ова ЕВН, ама ќе го биде.Само да се пофалам и да споделам...
Ќе има шмекање годинава Бидејќиии само што...ми се падна паричката