Шмекање...

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе шмекер, да те прашам ја :) Тоа салон за мебел Шмеки твое да не е? :) Иначе он топик.. као да шмекнам една типка кажуј ко поискусен :) Колку мене е таа (а ја не сум искусен у шмек ја директен сум, ама сакам сеа и тоа да пробам :)) и сеа незнам као да започнам со шмекот :):kesa:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Абе шмекер, да те прашам ја :) Тоа салон за мебел Шмеки твое да не е? :) Иначе он топик.. као да шмекнам една типка кажуј ко поискусен :) Колку мене е таа (а ја не сум искусен у шмек ја директен сум, ама сакам сеа и тоа да пробам :)) и сеа незнам као да започнам со шмекот :):kesa:
Немам салон за мебел. Не сум у тој бизнис. Јас ако би водел нешо би било тоа угостителство. Би имал своја кафана која ќе се вика нормално - "Кај Шмекерот" :) Па ке започнеш со тоа шо ќе ја набљудуваш постојано и ќе и ги упатуваш оние погледи "многу ми се свиѓаш" со благоублажена насмевка. Не знам друго шо би ти кажал. Ми треба повеќе инфо за девојката. :wink:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Ај вана би шмекд!Многу ми е досадно бар со то да си го исполнам времево...не дек не сум од појќе личности ама сепак не ми се лошит и од некој други + :wink:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Немам салон за мебел. Не сум у тој бизнис. Јас ако би водел нешо би било тоа угостителство. Би имал своја кафана која ќе се вика нормално - "Кај Шмекерот" :) Па ке започнеш со тоа шо ќе ја набљудуваш постојано и ќе и ги упатуваш оние погледи "многу ми се свиѓаш" со благоублажена насмевка. Не знам друго шо би ти кажал. Ми треба повеќе инфо за девојката. :wink:

ЛОЛ, ќе бидам редовна, маче!

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ај вана би шмекд!Многу ми е досадно бар со то да си го исполнам времево...не дек не сум од појќе личности ама сепак не ми се лошит и од некој други + :wink:
Пчелка ти си поранешна Еличка пчеличка чинам така? па ти си веќе шмекната :wink: Ама со новиов ник Пчелка те неам шмекнато :) Види грешка е кај тебе шо досадно е па ај да се шмекам со Шмекерот! Не! Само доколку ти имаш голема желба и посакуваш тоа да се случи јас ќе те шмекнам на магичен начин!
па да започнам...Лево око намиггг, десна веѓа шејк шејк шејк...
и Шмеек лебди и оди накај тебе :smir::smir::smir::wink::wink::wink::smir::smir::smir:

ЛОЛ, ќе бидам редовна, маче!
За редовните гостинки е предвидено да има пијачка секогаш плус од газдата и јадење проследен со добар шмек и ако шмекот е ефективен отпосле газдата би ги однел на "десерт" у неговиот истоименуван мотел "Kaj Шмекерот"

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Aбе поише инфо... па незнам, шо точно те интересира?

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Пчелка ти си поранешна Еличка пчеличка чинам така? па ти си веќе шмекната :wink: Ама со новиов ник Пчелка те неам шмекнато :) Види грешка е кај тебе шо досадно е па ај да се шмекам со Шмекерот! Не! Само доколку ти имаш голема желба и посакуваш тоа да се случи јас ќе те шмекнам на магичен начин!
па да започнам...Лево око намиггг, десна веѓа шејк шејк шејк...
и Шмеек лебди и оди накај тебе :smir::smir::smir::wink::wink::wink::smir::smir::smir:
Јеее ајм шмекд :):):) иначе та сум шо мислиш...реков дек ми е досадно демек онака ова успатно, а за шмекање кој немат желба???:wink:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Aбе поише инфо... па незнам, шо точно те интересира?

Ајде поопширно...

Седиш у кафич/клуб.Битно е да ја забележиш неа(не да зјапаш како манијак).Можеш да шараш со погледот,и кога таа случајно ќе се сврти накај тебе изнеси ја целата возбуда,желба и копнеж од твоето срце во твоите очи.Значи да ти се чита во очите дека трепериш.Насмевката ќе ја разоружа,но внимавај шмекање без насмевка е самоубиство.

Дај и некој комплимент.Најди нешто,не како секојдневните тупаци „добро ти стои ова“ или некои поетски изрази кои нема да ги цитирам.

Таа има добро тело,знае дека и стои добро,и онака 100 пати и го кажале.Биди оригинален.Нека се почувствува дека е посебна.

И запамти,насмевка,но не вештачка.Битно е твоето чувство.

Е сега имаш две варијанти - шмек при запознавање или шмек со веќе позната личност...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Shmekerot ти ги читам овие постовиве и си викам те бива брат.
Еве еден предлог од мене мислам ако те бива со гласот.
Да отвориш една радио програма у стилот на Хауард Штерн, и на ноќна програма со шмекање, љубовни финти и то. Би ти се стаил и јас па би биле некој одличен тандем, а шо викаш?:pos2:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Shmekerot ти ги читам овие постовиве и си викам те бива брат.
Еве еден предлог од мене мислам ако те бива со гласот.
Да отвориш една радио програма у стилот на Хауард Штерн, и на ноќна програма со шмекање, љубовни финти и то. Би ти се стаил и јас па би биле некој одличен тандем, а шо викаш?:pos2:
Баварец имам и шмекерски глас. Барем така ми рекле шмекериците :) ЕЕее Хауард Стерн хехе...грдиот тип кој ја шмекна цела Америка со еротските муабети на радио :) Свака му част! Ноќна програма а? Паа би било интересно. Ќе се вика The Shmek show :) Може бе баварец ајде. Ќе конкурираме на Балканските Ебачи - Викса, Јохан и Докторот :)
Па може и да ја пробаме онаа финтата шо ја правеше Хауард Стерн со типката со вуферот :)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Интересна е темава.
Значи,тука идат девојчиња на сеанси кај Шмеќерот.
Он им праќа шмек,и после они се магепсани и се осеќаат одлично.
Така ќе му дое концептов,нели?
Ај толку од мене,повели Шмекеру,work your magic...i wanna watch:)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Фабулус...девојчињата се добредојдени секаде за шмекс сеанса. Може слободно и на мојот профил. На мојот профил повеќе ќе го осетат шмекот него овде. Сепак јас оваа тема ја отворив за ВИЕ останатите форумџии и форумџики раскажете по некоја шмек ситуација...која отпосле или била ефективна или корпативна :)
И..не заборавајте на оваа тема можете слободно да се шмекате да си се пуштате еден на друг. Па ќе ми биде драго утре еден ден на пример да го видам Фабулус рака под рака со Пчелка :) ви текнува...
Ајде Фабулус момче фино...еве на кого ти би му упатил шмек од форумов...
и на кој начин би го направил тоа и како би имресионирал...Ајде повелете...
Почни Фабулос

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Фабулус...девојчињата се добредојдени секаде за шмекс сеанса. Може слободно и на мојот профил. На мојот профил повеќе ќе го осетат шмекот него овде. Сепак јас оваа тема ја отворив за ВИЕ останатите форумџии и форумџики раскажете по некоја шмек ситуација...која отпосле или била ефективна или корпативна :)
И..не заборавајте на оваа тема можете слободно да се шмекате да си се пуштате еден на друг. Па ќе ми биде драго утре еден ден на пример да го видам Фабулус рака под рака со Пчелка :) ви текнува...
Ајде Фабулус момче фино...еве на кого ти би му упатил шмек од форумов...
и на кој начин би го направил тоа и како би имресионирал...Ајде повелете...
Почни Фабулос
Хехе...
Фала на понуда Шмекеру.:smir:
Али како и да е,ти реков дека само ќе гледам и ќе пробам да научам нешто,пошто мене шмекање не ми иде од рака:kesa:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Slobbo ?

И Шмекерот не беше толку јак,ама добро е шо облече маица - Лејдис Мен ми е добар другар,и глеј како растурил на форумов

:wink:
Lejdis man не ти држи вода муабетов. :) Јас тек сеа те упознав.
Обратно ќе да е а??...Лејдис мен запомни...Јас сум Бетмен а ти си Робин :)

Хехе...
Фала на понуда Шмекеру.:smir:
Али како и да е,ти реков дека само ќе гледам и ќе пробам да научам нешто,пошто мене шмекање не ми иде од рака:kesa:
Ок ондак...од гледање најубаво се учи :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Абе од ова шмекањево се ебе, или за џабе ќе трепкам ко ретардиран ???

Kajgana Shop

На врв Bottom