Шмекање...

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Со шмекањето не,шмекањето е само пат...

Стварно Лејдис мен,Шмеќерокт е поетаблиран и установен е овде како профи шмеќер.
не навалувај агресивно да му го земеш приматот,нема да има ефект,скрaси се улогата на Робин ко шо ти рече :):).
Не сакам да преземам примат како шмекер,поентата е да се афирмирам како фраер.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Абе од ова шмекањево се ебе, или за џабе ќе трепкам ко ретардиран ???
Па ако намигнуваш ко ретардиран како што викаш тогаш нема да има ефект! Но ако намигнуваш ко шо треба и ако шмекот е успешен може да се дојде до фазата ебење...така у никој случај не е залудно шмекањето Реднек Ребелу

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Па знаете,сега некој како цацко и да шмека тешко дека ќе ебне нешто.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Со шмекањето не,шмекањето е само пат...

Не сакам да преземам примат како шмекер,поентата е да се афирмирам како фраер.
Тогаш ти посакувам успешно афирмирање...:)

Респекат за Шмекерот ме научи многу во животот,поготово во областа шмекање сега моментано работам на еден шмекерски проект али несмеам да го информирам поради тоа неговиот успешен шмек ке ја саботира мојата задача:pos2: Поздрав пријателе...:smir:
Илија слободно коа ќе се видиме у маало да ме обавестиш за проектот. Забораваш дека имам јас кодекс на шмекање. Ако ми кажеш кој ти е нацрт планот за шмек и дека ти планираш да ловиш тогаш јас тука се повлекувам...оставам малку пријателите да уживаат...
Бај д Веј за некое време идам на оган може ќе се сретнеме па да споделиме некој шмек уз греана ракија :)

па не знам дали памтиш еден скеч од К-15,Тошо кога имаше тик со трепкање во авотбусот.....мене све натака ми тера ова :):)
Итар Пејо добар скеч беше тоа хахаха! Пустиот он си имаше маана а таа шамар му даде...:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дечки малце забегавте со муабетот. Не е поентата на темава да се расправате - “чив шмек е поголем“, туку да дискутирате за шмекање. За муабети и докажување имате профили, ПП, МСН, Скајп и така натака.
Ајмо сега назад на темата и без забегувања ќе ве молам.:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Шмекер опасни шмекања паѓаа на огниве денес. Оган + топла ракија е услов за многу добар шмек. Иако за малце ке се зафркнев, мислев една девојка ми врати со шмек а она да и сметало топлината од огнот па ми трепка.

Инаку озбилно. Шмекањево тешко иде кај денешните девојки. Мислам боди ленгвичот. Некако на муабет полесно иде.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
*шмек* до сите на темава :)

(добро ли шмекав? :kesa:)

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Ne deka sum protiv smek ama od direkten pristap nema podobro:) Koja devojka grubo bi odbila ljubezno i nenapadno momce ( uste pomalku HOT) Zatoa BOYS BE DIRECT!:pipi:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Дечки малце забегавте со муабетот. Не е поентата на темава да се расправате - “чив шмек е поголем“, туку да дискутирате за шмекање. За муабети и докажување имате профили, ПП, МСН, Скајп и така натака.
Ајмо сега назад на темата и без забегувања ќе ве молам.:)
Ne deka sum protiv smek ama od direkten pristap nema podobro:) Koja devojka grubo bi odbila ljubezno i nenapadno momce ( uste pomalku HOT) Zatoa BOYS BE DIRECT!:pipi:
Шмекот е директен сам по себе.Тоа е како да прашаш,без да отвориш уста.Шмекот е неприметлив (освен ако имаш искусни шмекери во близина),а подиректен од тоа што ќе бидеш после шмекот нема да бидеш никогаш.

Крејзи ин Лов,шмек до тебе,не се секирај,се враќаме на тема :smir:

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Шмекот е директен сам по себе.Тоа е како да прашаш,без да отвориш уста.Шмекот е неприметлив (освен ако имаш искусни шмекери во близина),а подиректен од тоа што ќе бидеш после шмекот нема да бидеш никогаш.

:smir:
Znaci ti nekako ko da mi si kontradiktoren vo izjavive. Prvo velis:,,Шмекот е директен сам по себе." za potoa da zavrsis so:,,Шмекот е неприметлив ...". malce ko da nema smisla ova, iako naziram sto sakas da kazes....pozz:back:smek

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Znaci ti nekako ko da mi si kontradiktoren vo izjavive. Prvo velis:,,Шмекот е директен сам по себе." za potoa da zavrsis so:,,Шмекот е неприметлив ...". malce ko da nema smisla ova, iako naziram sto sakas da kazes....pozz:back:smek

Хехе,неприметлив за оние кои ти се во околина,т.е. не можат да приметат додека се шмекаш со него/неа.

Сфаќаш?

:smir:

Радио Росоман и Кривогаштани,а примамлива понуда даде и Свирипичино.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ајде поопширно...

Седиш у кафич/клуб.Битно е да ја забележиш неа(не да зјапаш како манијак).Можеш да шараш со погледот,и кога таа случајно ќе се сврти накај тебе изнеси ја целата возбуда,желба и копнеж од твоето срце во твоите очи.Значи да ти се чита во очите дека трепериш.Насмевката ќе ја разоружа,но внимавај шмекање без насмевка е самоубиство.

Дај и некој комплимент.Најди нешто,не како секојдневните тупаци „добро ти стои ова“ или некои поетски изрази кои нема да ги цитирам.

Таа има добро тело,знае дека и стои добро,и онака 100 пати и го кажале.Биди оригинален.Нека се почувствува дека е посебна.

И запамти,насмевка,но не вештачка.Битно е твоето чувство.

Е сега имаш две варијанти - шмек при запознавање или шмек со веќе позната личност...
Ма еднаш само иам седено со неа брат и тоа кај неа у школо :) Знаеш то идеме со другари на свирење (свирка имаше) и после тоа седам надвор со другарки од школото и со другар еден и оваа доаѓа да се поздрави со нив и се запознавме и цел ден после (дур имаа часови ја и другариве пиво пиевме х)) се шмекавме на одмори измеѓу часови и коа си ојдов дома сватив дека типката уствари почиња да ми се свиѓа... остај тоа него и до сега нонстоп милсам на неа бре :( нешо поише од недела... а башка другарка шо учи со неа кажа дека и она била целата :vozbud:.. :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Шмекер опасни шмекања паѓаа на огниве денес. Оган + топла ракија е услов за многу добар шмек. Иако за малце ке се зафркнев, мислев една девојка ми врати со шмек а она да и сметало топлината од огнот па ми трепка.

Инаку озбилно. Шмекањево тешко иде кај денешните девојки. Мислам боди ленгвичот. Некако на муабет полесно иде.
Можеби да и сметал оганот на девојката па трепкала а ти си го сфатил како шмек. Тука покрај лажната надеж која ја побудила девојката кај тебе не си требал да престанеш. Туку да си и рекол : Еј девојко си за една греана ракија и сарма?...еве сармата од мене:wink:
Верувај...ќе немало утка :)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Можеби да и сметал оганот на девојката па трепкала а ти си го сфатил како шмек. Тука покрај лажната надеж која ја побудила девојката кај тебе не си требал да престанеш. Туку да си и рекол : Еј девојко си за една греана ракија и сарма?...еве сармата од мене:wink:
Верувај...ќе немало утка :)
Ја би ги викал на кришка леб со еурокрем и млеко :) Мада знам така е редот ама атеист сум шо ме боли кур за редот х)

Kajgana Shop

На врв Bottom