хихихихихих и во основно и во средно сум бил(а и сеуште сум во средно) во закон класови кај што се правеле милион глупости.....
во основно ни дојде нова професорка и не ја поднесувавме и затоа додека имаше одмор на таблата изнапишавме се и сешто против неа на столицата стаивме мастика...катедрата беше лом и на крај потпишавме дека тоа го напраил другиот клас(деца бе)...и на крај имавме еден по еден сослушување кај неа класната и педагогот....
во прва математика ни ги собра тетсовите дека многу сме збореле...наредниот ден отидовме на час и она вика запиешете си ова и она и никој не вади тетратка ни книга...и она си збори збори и после едно 20 минути вика...деца што е ова...и ние штрајк..и она се изнасме слатко..али виде дека сме сериозни...условот беше одма да ги предаде тестовите и да има поправен за сите...и успеавме:je:
во прва бевме на систематски...а дека до школото ни е блиску амбуланта и таму бевме и требаше да се вратиме арно ама продолживме на кафе..и ебате шупаците на еден час не бевме па се вративме на псоледен...следуваше укор од директор
во втора се договоривме цела генерација да си идеме...и кој си отиде кој не...се разбира ние бевме први...и на крај класната се јавила на родителите родителите на нас да ни кажат дека класната ни плаче...и ебате шупаците(втор дел) пак си се вративме...ама моравме ради класната срцка ни е...после ова намалено поведение
на валентајн(као баш тогаш се погоди) губиме час пред голем одмор...сите у бела:3: и најголем дел од класот у школо продужи со малку поголема доза на алкохол у шоло...и македонски вика овде ми смрди на алкохол и ние сите доле глави:kesa:
географија ни рече дека нема да испрашува а сепак почна...и си станавме фино лепо си отидовме...али пак се вративме при крај на час...као демек да ја уплашиме:pos2:
Биологија праевме тест на прашања со раскажување(а не оти некој учи био) и дава тестови нема ни петки ни четвроки...а сите препишувавме од учебник(она се праи не те глеа) и подели она тетсови вика има ли незадовлони и сите незадоволни и цел час помина у викање уааааааааа:pos2:
мислам толку се