Школски глупости

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
Нема шанси сестро :smir: и ние бевме 7мо тогаш, пред нова година... класната сакаше да ги поправе, ама директорот и речи дека и тоа е кривично дело, а баш ме интересира ќе прочитам на бро.гов.мк... сега поздрав
хах.
па незнам ама тоа стварно се случи кај нас :) :toe:
беше некаде февруари се сеќавам, ни беше ставила единици за џабе, оти сме ја изнервирале...

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
kolku zakon desavki imalo, ednas predavavme za nekoj pisatel po makedonski pred tabla i drugarmi si go kaza svojot del i ja pocinjam da zboram koa u eden moment ja gledam facata na drugar mi cela ispolepena so lepak(mu bilo dosadno i go nacekal leopakot, pa si se lepel) cel klas se smeese a profesorkava ne mozese da ukonta sto se desava zoso on bese pred tabla i od drugite sto stoea tamu ne se gledase. koa go vide ke padnese u nesves. ali najiteresnoto bese koa go vadese lepakot:pos2:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Еднаш ни зададоа да учиме песна тоа на мали години и јас си ја напишав дома на лист. Учителката седеше на стол и јас отидов зад неа пополека го извадив листот ја прочитав песната течно без грешка и си седнав.Дечките за малце ќе експлодираа од смеа..... а и најважно ме пофалила у канцаларија дека сум бил најдобриот за рецитирање на песни..... леле сега да дознае шо сум и направил ќе пукне .........хухухух:pos2:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
у 4 одд наставничката ни дава тест по опшество и нешо прашање имаше споменици у македонија да се набројат
и коа ни ги предава ни чита некои бисери
и еден другар напишал место мечкин камен он МЕЧКА НА КАМЕН:pos2::pos2:

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Се запишав на училиште (А) .......:pos2:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
kolku zakon desavki imalo, ednas predavavme za nekoj pisatel po makedonski pred tabla i drugarmi si go kaza svojot del i ja pocinjam da zboram koa u eden moment ja gledam facata na drugar mi cela ispolepena so lepak(mu bilo dosadno i go nacekal leopakot, pa si se lepel) cel klas se smeese a profesorkava ne mozese da ukonta sto se desava zoso on bese pred tabla i od drugite sto stoea tamu ne se gledase. koa go vide ke padnese u nesves. ali najiteresnoto bese koa go vadese lepakot:pos2:
A другар ти ок е? Мислам со паметот... Или многу сака лепак ;)

G

GoddessOfRock

Гостин
Од осмо о географија учевме за Америка и:
Ана: Островот каде што пристигнал Колумбус бил Свети Стефан!
Наставникот: Де де Да не бил Свети Јуда
АНА: ААА да бе Свети ГОРГИ!

Ангел : Старите цивилизации доживеале духовно богатство!
Наставникот: Де појасни баш какво точно тоа богатство!?
Ангел: Па НиРВАНА доживевале наставничке

попосле !
Ангел: Расите се разбркале!
Наставникот: Со лжичка или у машина?
Ангел: Еми у машина, ке ставиле еден каобојец и една индијанка, и ке оклучиле центрафугата!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Во 7 одд. на една наставничка што ја мразевме колата и беше паркирана под нашите прозорци.
Ние напунивме шишиња со вода и одозгора ги фрливме врз колата.
Жената се побрка кога си ја виде колата и поради тоа добивме сите укор.

Подоцна на истата наставничка кога дознавме каде живее купивме домати и јајца па маавме по нејзината куќа.

Јас и една другарка имавме единица по математика па затоа го земавме дневникот од канцеларијата и ги поправивме оцените на сите деца што после тоа не дознаа дека сме биле ние :D

Наставничката по македонски не замрази бидејки решивме да не одиме на летовање со неа и затоа на часот многу ни даваше да пишуваме со тоа што таа не се мачеше да пишува на табла туку избереше некое дете.
Затоа ние ги бутнавме двете табли и со шетари ги изгребавме.
Не е убаво да се лаже Членови на форумот :pipi:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
денеска проф. избрка дете од час и овој изнервиран (ама стварно не беше крив) ја трасна вратата силно и од ментеши ја извади:pos2::pos2::pos2: падна вратата на внатре и само ние се вртиме да видиме што му се случило на детево и кога гледаме насмеан тој до уши и со веѓите кренати :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: каква фаца човече :pos2::pos2::pos2: го исплаши вратата кога му падна ама знаеше и дека ќе му ги викнат родителите, а какви се родителите несакате да знаете

не може смешно ама фацата бе :pos2::pos2::pos2::pos2:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Пред 2-3 дена излеговме надвор 7-8 машки и на тој хаус мајсторот му ја преместивме колата :icon_lol: ја гуравме едно 100 метра и после му ја качивме на тротоар:tv: најтазе е ова иначе има многу многу секој ден се случуваат:)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Во 8 одд. запаливне бакља во училна :jaj:

Hehe a mojot klas koga zedovme nekoj plinsko nekoj kafe nekoj seker nekoj lajce nekoj dzezve,tret dr i ko varevme kafe vo ucilnica i ni idit direkotorkata zaedno so klasnata i ni vikat aj za mene kafe sega,i nie odma dobro sega ke vi svarime,tap drugiot den roditelska.xD:toe:

Aj nisto ne e to tepacki golemi imase kaj nas ama mrza mi e da pisam.xD

vlaono

счо имат
Член од
27 јуни 2009
Мислења
159
Поени од реакции
7
хихихихихих и во основно и во средно сум бил(а и сеуште сум во средно) во закон класови кај што се правеле милион глупости.....

во основно ни дојде нова професорка и не ја поднесувавме и затоа додека имаше одмор на таблата изнапишавме се и сешто против неа на столицата стаивме мастика...катедрата беше лом и на крај потпишавме дека тоа го напраил другиот клас(деца бе)...и на крај имавме еден по еден сослушување кај неа класната и педагогот....

во прва математика ни ги собра тетсовите дека многу сме збореле...наредниот ден отидовме на час и она вика запиешете си ова и она и никој не вади тетратка ни книга...и она си збори збори и после едно 20 минути вика...деца што е ова...и ние штрајк..и она се изнасме слатко..али виде дека сме сериозни...условот беше одма да ги предаде тестовите и да има поправен за сите...и успеавме:je:

во прва бевме на систематски...а дека до школото ни е блиску амбуланта и таму бевме и требаше да се вратиме арно ама продолживме на кафе..и ебате шупаците на еден час не бевме па се вративме на псоледен...следуваше укор од директор:pipi:

во втора се договоривме цела генерација да си идеме...и кој си отиде кој не...се разбира ние бевме први...и на крај класната се јавила на родителите родителите на нас да ни кажат дека класната ни плаче...и ебате шупаците(втор дел) пак си се вративме...ама моравме ради класната срцка ни е...после ова намалено поведение:pipi:

на валентајн(као баш тогаш се погоди) губиме час пред голем одмор...сите у бела:3: и најголем дел од класот у школо продужи со малку поголема доза на алкохол у шоло...и македонски вика овде ми смрди на алкохол и ние сите доле глави:kesa:

географија ни рече дека нема да испрашува а сепак почна...и си станавме фино лепо си отидовме...али пак се вративме при крај на час...као демек да ја уплашиме:pos2:

Биологија праевме тест на прашања со раскажување(а не оти некој учи био) и дава тестови нема ни петки ни четвроки...а сите препишувавме од учебник(она се праи не те глеа) и подели она тетсови вика има ли незадовлони и сите незадоволни и цел час помина у викање уааааааааа:pos2:

мислам толку се
hahahahahahahaha OMG i niee isto sme praele... :tapp::tapp:

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Јас ја фрлав чантата на еден мој другар преку прозорецот сега не толку често!!:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom