Школски глупости

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
омг .. не лажам бе! ако го знаеш Перо белата наставникот по историја , го ставивме на јутуб ама незнам дали го има уште ,, пред 2 г..:toe:
Абе, оди лажи го на Dr.Petar (раскажуви му за вашио „луд“ професор по историја) не на мене... ;p

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ja sea zavrsiv osnovno pa da kazam nekoja glupost.

U 6to odd imavme cas geografija i taka nastavnikov ni raskazuvase za sarplaninski predel i odednas edno dete(da ne imenuvame) vika nastavniku osa i komotno si stana,go zema ranecot i otide do prozorot i ja mavna osata i ovaa ne umre i use ednas ja mavna i go skrsi prozorot.Nastavnikov mu vika sto prais be?Ucenikov:niso vazno ja utepav osata.

Drugo imase edno dete mnogu blesavo.Igrase basket i uvek kasnese prv cas.Eden den doaga na 2or cas neznam so imavme i nastavnikov mu vika zosto docnis?I ovoj neznae so da kaze basket se iznaigral taka ispodisan i mu vika nastavniku me brkaa cigani.

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
Во 7 одд. на една наставничка што ја мразевме колата и беше паркирана под нашите прозорци.
Ние напунивме шишиња со вода и одозгора ги фрливме врз колата.
Жената се побрка кога си ја виде колата и поради тоа добивме сите укор.

Подоцна на истата наставничка кога дознавме каде живее купивме домати и јајца па маавме по нејзината куќа.

Јас и една другарка имавме единица по математика па затоа го земавме дневникот од канцеларијата и ги поправивме оцените на сите деца што после тоа не дознаа дека сме биле ние :D

Наставничката по македонски не замрази бидејки решивме да не одиме на летовање со неа и затоа на часот многу ни даваше да пишуваме со тоа што таа не се мачеше да пишува на табла туку избереше некое дете.
Затоа ние ги бутнавме двете табли и со шетари ги изгребавме.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Во 7 одд. на една наставничка што ја мразевме колата и беше паркирана под нашите прозорци.

Подоцна на истата наставничка кога дознавме каде живее купивме домати и јајца па маавме по нејзината куќа.

Јас и една другарка имавме единица по математика па затоа го земавме дневникот од канцеларијата и ги поправивме оцените на сите деца што после тоа не дознаа дека сме биле ние :D

Наставничката по македонски не замрази бидејки решивме да не одиме на летовање со неа и затоа на часот многу ни даваше да пишуваме со тоа што таа не се мачеше да пишува на табла туку избереше некое дете.
Многу насилни бе вие:pos2::pos2:

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Професорот по географија му кажува на другарми да ја собере картата. Пред да ја собере зема патика од едно девојче и ја мота во картата ние сите се смееме а професорот нема поима што се случува. Си ја зема тој картата да си ја носи и не приметува дека таму има патика. Дури кога девојчето си ја потражи овој забележа и за малку единица ќе му ставеше на др. ми.:pos2::pos2:

Има многу не ми текнуваат во моментот кога ќе ми текне ќе постирам. :pipi:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Eпа ова е од поодамна и е од едно дете,кое е неколку години поголемо од мене..

Кога бил 3-та или 4-та год. средно на час по француски почнал да се презева,арно ама рака не си ја стаил на уста..И професорката му рекла:Пази бе Мики,ќе ме изејш...И овој и кажал:Аааа извини професорке,ама јас не јаам свинско..

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Fackasta

Ама друже .. ЗАШТО ?!
Член од
2 мај 2009
Мислења
120
Поени од реакции
13
Еднаш у основно требаше да имаме родителски после часовите и еден школски рече “Сега професорке со Господ напред, па дома“ а друг “Утре професорке, нема да не препознаете„ :):)

Имавме хемија и профата е секогаш изнамќорена и кога му стана на тој шо одговараше пред табла само му фукна една по глава и ми вели „Глава ме заболе од тебе!“ а овој “И мене сега професорке„ :):):)

Имавме час по македонски и профата ни е многу цар и никогаш не се лути, и многу грмеше и еден ученик кој шо стално се заебава со сите се гушнал со ученикот шо седи до него и и вели на професорката “Професорке стра ме, вас стра ли ве? аКО ве стра дојдите сви заедно ке се гушнемо“ :):):)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Во 8мо го натеравме еден наш наставник да пее,и сеа го има на „ЈуГлуп“

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154

За тоа болдираното лажеш, истиот случај го имавме и ние во нашето одделение, 3ца ученици поправија 5-6 оцени и му намалија поведение, укор му ставија и му отворија досие во полиција. Кај тебе нема ништо наведено такво...

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
во прва година на едно дете му се мочаше на математика и ја прашува професорката(една стара баба) дали може да отиде до wc и таа не, и после 5 минути како што си се шетаме низ час отиде тоа детето во ќош и се измоча, па после тоа покер играа кај нејзе на час, па се тепаа кај нејзе на час има и други работи ама не ми текнуваат сега.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
На почетокот на второто полугодие му ги издишав гумите на наставникот по математика...за 2 дена си ги напумпа и ние пак му ги издишавме...цело полугодие му беа издишани па дури сега кога заврши школото си ги напумпа :pos:

На наставникот по граѓанско му го преместивме чоперот и овој се чудеше кај е:pos:

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
За тоа болдираното лажеш, истиот случај го имавме и ние во нашето одделение, 3ца ученици поправија 5-6 оцени и му намалија поведение, укор му ставија и му отворија досие во полиција. Кај тебе нема ништо наведено такво...
Не, не, не лажам. Ние имаме предобар класен а бевме 7 одд. а и не дознаа дека сме ние.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Нема шанси сестро :smir: и ние бевме 7мо тогаш, пред нова година... класната сакаше да ги поправе, ама директорот и речи дека и тоа е кривично дело, а баш ме интересира ќе прочитам на бро.гов.мк... сега поздрав

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
И ја само шо завршив основно...едно девојче од мој клас го пцуеше наставникот по француски на глас...друго една друга наставничка стара шо ни предаваше хемија и биологија ја пљукаа целата облека и беше со плуканици и ред други луди ствари...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Пред крајот на шкослскава година еден мој другар го зема дневникот го скри у подрум и го фатија и нишо не му напраија.

Затоа нема потреба да лажеме и да се праиме херои,напротив.

Kajgana Shop

На врв Bottom