Шкендија-Тетекс : Градското Дерби

• Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување

Победа на

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Ќе пишам овде, а истото ќе важи и за темите за Тетекс и Шкендија. Секоја навреда, провокација, пцуење или било каков прекршок што ќе се постира на овие три теми после мечот, ќе се санкционира со бан од форум на oдредено време, така да памет во глава. Зачудувачки, темава засега одеше во најдобар ред и се надевам и после мечот ќе биде така... Продолжете си со нормални дискусии.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
42' Shkendija 79 1 - 0 Teteks
25' [1 - 0] K. Alomerovic

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Војводи не биле пуштени на стадион...

BorecFan

Солунски Атентатори
Член од
21 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
13
Паа законите важат за едни за други не тоа е тоа . . . Некој тип во 15' влегол во терен се знае ли причината и што направил ??? да влезеа Војводи во терен 10год затвор ќе лежеше некој ...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Како што ми кажа еден член на Војводи.Шверцашите биле преку 13 000 (шо не е за верување)...биле наместени и на нивната трибина..а Војводи биле спречени од ЕБР да влезат на трибина..

K

kalimer0

Гостин
Како што ми кажа еден член на Војводи.Шверцашите биле преку 13 000 (шо не е за верување)...биле наместени и на нивната трибина..а Војводи биле спречени од ЕБР да влезат на трибина..
Трибината на Војводи беше целосно празна, другите 3 трибини беа полни со навивачи на Шкендија.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Паа законите важат за едни за други не тоа е тоа . . . Некој тип во 15' влегол во терен се знае ли причината и што направил ??? да влезеа Војводи во терен 10год затвор ќе лежеше некој ...
Ma да им ебам јас мајката нивна продадена,градско дерби се играше денеска,овие не пуштаат гостински навивачи кој се како домашни.
Арно велиш,законите за некој важат,за некој не,срамота,граѓани од втор ред стануваме лека полека...

Чудно ти е? :)
Воопшто не,веќе жално ми е,ова е срамота.

K

kalimer0

Гостин
Не очекува добар натревар во недела.Очекувам стадионот да биде полн.
Мислам во овој натпревар нема да има инциденти како што беше случај тоа на минатите натпревари.А за навредите некако тешко е дека нема да има од двете страни.
Ние како Балисти очекувам да не почнеме со навреди врз национална основа...ама главната трибина не може да се контролира.Секако најдобро би било да нема навреди.

Што се однесува до играта...очекувам победа на Шкендија.Иако има најваи дека имаме неколку повредени играчи сепак очекувам сите да бидат спремни освен Хасани кој има потешка повреда и е неизвесен.
Тетекс е многу ослабнет но сепак ова е градско дерби па очекувам неизвесна борба до крајот на натпреварот.

Знаеме со каква мотивација се игра од двете страни,се гине на терен...адреналинот е на највисоко ниво.

Шкендија со подршка од Балистите атакува на 3-те бода :)
Војводи немаше а од вашата трибина повторно се слушаа извици од типот на "Ѓаурски пички", "Умрете Македонци", "Тоше педер" и слично.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Војводи немаше а од вашата трибина повторно се слушаа извици од типот на "Ѓаурски пички", "Умрете Македонци", "Тоше педер" и слично.
ДОбро бе јас реков очекувам...но тешко е да се контролира толпа луѓе...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Се ќе сватам, но Тоше педер бе, вие сте болни сите таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom