- Член од
- 26 март 2011
- Мислења
- 592
- Поени од реакции
- 79
Тоа кажува многуСега видов во билтен дури 9 коефициент има за победа на Тетекс.
Ете ги се појавија ...*Баш добро оди темата за сега, се надевам нема да се појават децана од 11 години да ја по*ерат
Тоа кажува дека најверојатно нее наместенаТоа кажува многу
Па не одиграле баш често овие екипи.Дали има некоја статистика за ова градско дерби?
Колку победи-нерешени-порази помеѓу Тетекс - Шкендија?
Вреди да се проба! Иначе сметам дека коефициентот е преголем али мене ми одговара! Сепак е ова градско дерби и се може да се случи! Сеа едино незнам у каква форма е Тетекс пошто годинава го гледав само кога играше Лига Европа тука у Скопје, али у секој случај глеам дека играчите горе долу се тие истите и несомнено поседуваат квалитет да победат на мечов! Ај нека им е со среќа!Сега видов во билтен дури 9 коефициент има за победа на Тетекс.
Вреди да се изигра,иако реално да збориме Шкендија е апсолутен фаворит,но сепак јас ке ја изиграм 2ка.
Со среќа и на двете екипи и да гледаме вистинско дерби.
Инаку ке ја има на интернет во живо?
И ако ја има ако може некој да го постави линкот.
Фала однапред.
Вардар-Работнички е друг вид на дерби. Кога Вардар и Работнички играле дербиња, Шкендија не ни постоела тоа е факт.Vardar-Rabotnicki otvorena vcera vo 02:09
Shkendija-Teteks otvorena vcera vo 14:18
Vardar-Rabotnicki Pregledi 468
Shkendija-Teteks Pregledi 1397
Se glea koj mec vazi za derbi na Makedonskata Prva Liga :tv:
Ало бре детиште, може овде има и такви што не ја гледале утакмицата, ама и што ја гледале. Затоа не си прај филмоој у главата. ПЕНАЛ ЗА ТЕТЕКС ИМАШЕ, незнам што не е јасно туе. Згора на тоа и црвен требаше да му даде на Цуцули, ама не му даде. Ама тоа нигде не го спомињате зошто не ви одговара. Второ, пенал имаше и за шкендија што не го досуди. Тоа беше единствениот спорен момент на утакмицата. Доста се филмате како судијата ве уништил, ка речи не ви признал 5 чисти гола и не ви досудил 5 пенали.Ne znam kako mozat ljugjeto da zboruvat deka teteks moze da tepa....
Site sme svedoci na poslednata utakmica (sudijata sto ne napraese) i taka izgubivmo i ako bevme 10 pati podobri od niv...
Ovoj pat igracite na teteks se 5 pati po slabi najdobar igrac na teteks ima 37 godini i ako ne sega shkendija nikogas nema da go tepa teteks...!
Vikat nema da igra Ferhan Hasani no vo Shkendija ima 11 igraci sto se na nivoto na Buba !
Golema organizacija od Ballistet ..KAKO STO KE GLEDATE VO NEDELA !
Imase i ne napraese i SEGA FER UTAKMICATA BESE ??Ало бре детиште, може овде има и такви што не ја гледале утакмицата, ама и што ја гледале. Затоа не си прај филмоој у главата. ПЕНАЛ ЗА ТЕТЕКС ИМАШЕ, незнам што не е јасно туе. Згора на тоа и црвен требаше да му даде на Цуцули, ама не му даде. Ама тоа нигде не го спомињате зошто не ви одговара. Второ, пенал имаше и за шкендија што не го досуди. Тоа беше единствениот спорен момент на утакмицата. Доста се филмате како судијата ве уништил, ка речи не ви признал 5 чисти гола и не ви досудил 5 пенали.
И трето, кај сте биле 10 пута подобри бе алооо! Ајде нека ми најде некој слика од МакСпорт од таа утакмица, да видимо статистиката.
Ти и уште 2-3 од ваша страна и некој од наша значи буквално сте прави дебили, еднаш незнаете да пишете објективно. Цело време да се сере по форумов и да се провоцира.
shto mislih ce ne tepate ce pobeduvate ? oooo ti neznaesh shto pishuva ce bide golema pobeda na SHKENDI i na trevata i na stadionot !^ Една грешка значи, не како ти што кажа а и уште неколку како судијата со намера судел за Тетекс. Грешке се праа секоја утакмица, Тетекс најдобро тоа го знае (не дека е само против Тетекс, има на сите утакмици ама неможем да кажем зошто не ги пратим другите). Таке да уште еднаш ќе ти кажем, пробај да бидеш објективен у постовите не само да тераш инает.