Шкендија-Тетекс : Градското Дерби

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Победа на

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајмоооооооооо..............

Барем да ја усереме да ја докрајчиме.........

Леле да не може да се отвори тема од децава!!!

Slusnav deka na vcerasniot trening se povredil i Izair Emini , igrac koj igra vo sredina ..

I Ferhan Hasani ( 70 % ) ne ke moze da igra vo nedela , :@ ..

Ali sepak vladee optimizam vo ekipata , bi trebalo konecno da gi tepame tekstilcite , koi imaat slab tim , mislam deka ako i sega ne gi pobedime nikogas nema da gi tepame ..

Ballistite se spremni za vo nedela ! ! !

EDNO ZNAM : VO NEDELA TETOVO KE BIDE CRVENO=CRNO :D

ИГРАЧИТЕ да го даваат максимумот и се ке биде на свое место 3-1 за нас :smir:

Се гледа колку знаеш за УЛТРАС! Разгледај малку по јутуб, ќе видиш од што се прае таква кореографија. Ама ајде не ти замерам.

И викаш да украдемо уште некоа песна од Делије и Гробари? Кажи ми кои се украдени, и океј е ;)
И да смо “украле“ од нив до сега, ајде некако...ама вие од нас крадете бе алооо! Ако не ти е јасно за што зборим, отвори го видеото од футсал шкендија со незнам кого игравте, ќе ти стане јасно за што зборим.

Еј ај бе искулирајте малце и од двете стране ... Ја не знам како неможете да сватите дека со пцуење нема ништо .... Земи смирите страстите до недеља ... Темава е отворена за конструктивна расправа, а не за коментари од типот “Ќе ви ебемо мајката албанска’’ или “каурски пички’’ ... Ако имате да кажете нешто за играчите или за екипете добро, ако не ама не досаѓајте ... А инаку у Недеља ќе има добра утакмица, според финансиската состојба у Шкендија и играчите, може да се каже дека имаа поголеми шансе да победа, али ова е фудбал, топката се врти и ќе видимо каков ќе биде резултатот.

Дали има некоја статистика за ова градско дерби?
Колку победи-нерешени-порази помеѓу Тетекс - Шкендија?

Шкендија е фаворит...тоа во секој случај...
Сепак не треба да се отпишува Тетекс пред време,имаат дечките искуство,посебно во ваквите градски дербиа...
Очекувам тврд меч....со иницијатива на Шкендија....
Моја прогноза или нерешено,или минимална победа на Шкендија....

Uste 2 dena ..

AJMO SHKENDIJA , 11.000 NAVIVACI SE SO TEBE TOJ DEN U STADION ...

CEKAME POBEDA , I DA SE NADEVAME DEKA KE KIKSNE NEKOI OD RENOVA , RABOTNICKI , I METALURG !

Сега видов во билтен дури 9 коефициент има за победа на Тетекс.
Вреди да се изигра,иако реално да збориме Шкендија е апсолутен фаворит,но сепак јас ке ја изиграм 2ка.
Со среќа и на двете екипи и да гледаме вистинско дерби.
Инаку ке ја има на интернет во живо?
И ако ја има ако може некој да го постави линкот.
Фала однапред.

Прво..немој да сте ја усрале темава повторно..Второ како Македонец сакам Тетекс да победи..и Трето и нај битно..ако ми се пожали тета дека уште еден прозор сте скршиле таму..има на наредно дерби со специјален чатал да ви дојдам и да ве патосирам..и за двете страни важи ова :back:

Сега видов во билтен дури 9 коефициент има за победа на Тетекс.
Вреди да се изигра,иако реално да збориме Шкендија е апсолутен фаворит,но сепак јас ке ја изиграм 2ка.
Со среќа и на двете екипи и да гледаме вистинско дерби.
Инаку ке ја има на интернет во живо?
И ако ја има ако може некој да го постави линкот.
Фала однапред.

Ke ja ima utakmicata kao sekogas koga igra SHKENDIJA go davaat tie www.telajmi.com

a za toa ke ja igram 2-ka nema sansi da izleze , maximum so moze da zema teteks e nekoj X ...

pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom