Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
А како од Комити ни еден нема да биде на утакмица со Гробари? Секој за себе си збори, мислам дека ни една скопска група нема да застане до навивачите на Партизан. Ни Фамилијата, ни Бојси ни Комити.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
me mrzi da gi citam prethodnite postovi na prethodnite strani,samo ke kazam deka pretstavnici na "bratskite" grupi family aerodrom & city park boys si gi ponudile(makar i poedinecno) svoite uslugi na "brakjata" od beograd!
kompleksot,i nemanjeto identitet si prodolzuva!!! fa kolku sto znam bea samo za mzt i nikoj drug(duri ne se ni za skopski vardar),cpb neli samo i samo za kk rabotnicki...
nema veze sto se oni rivali ovde ,bitno e deka SE ZA PARTIZAN!
ali u megjuvreme bitno e deka scenava ni e u uspon,ideme napred,se povekle i poveke znalci,majstori svog zanata ili popularno nareceni kuropusaci...pa beograd e toa nije svejedno!
--- надополнето: Jun 26, 2011 2:53 AM ---

pa da ti kazam pravo na vremeto u lojal fans imase lugje sto bea u dusa troduplo poveke crno-beli otkolku crveno-crni...mozam da ti kazam deka recenicava ti e gore-dole na mesto!!!
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA OMG !!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Имам еден предлог до модераторите и администраторите.Секој што шири дезинформации одма да биде баниран.Заради едно фрлено зборче доаѓа до една непотребна дискусија која секогаш завршува лошо.
п.с Уште колку ќе ви треба да сфатите дека поединци може навиваат за кого сакаат/

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Имам еден предлог до модераторите и администраторите.Секој што шири дезинформации одма да биде баниран.Заради едно фрлено зборче доаѓа до една непотребна дискусија која секогаш завршува лошо.
п.с Уште колку ќе ви треба да сфатите дека поединци може навиваат за кого сакаат/
A ти можеш да престанеш да го дрвиш во секоја тема ?!!!
Ако си малку навивачки едуциран,а се гледа дека воопшто не си,треба да знаеш дека на секоја навивачка трибина постојат закони !
А еден од тие закони е-Не навивај за ниту еден друг клуб,освен за својот !
Кој ќе го направи спротивното лета од трибина,во цел свет е вака,само кај нас не е,пошо сме курац од “навивачка“ тифо сцена !

А и да,не се дезинформации тоа што го пиша Клинт,вистина е ;)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Темата ви отиде у 3ри П,М некој си прават екскурзии со мозокот,се појавија и многу пророци та се предвидоа,политика, курчење, некој извртуваат работи та од прднато прават трештено ,така да на кој како му текне тема ја бапне овде и настана хаос.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ако си малку навивачки едуциран,а се гледа дека воопшто не си,треба да знаеш дека на секоја навивачка трибина постојат закони !
Кој ќе го направи спротивното лета од трибина,во цел свет е вака,само кај нас не е,пошо сме курац од “навивачка“ тифо сцена !

ДАли е дезинформација ќе видиме на 19-ти а тоа да навиваш за некој клуб требало да си на навивачка трибина?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
А може и на неутрална нели?Или не оставаат?
Добро значи, како можеш да бидеш НАВИВАЧ, ако си на неутрална трибина ?
Тогаш си ФАН само.
извинете за оф-топиков... и претходниот xD

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добро значи, како можеш да бидеш НАВИВАЧ, ако си на неутрална трибина ?
Тогаш си ФАН само.
извинете за оф-топиков... и претходниот xD
Добро де можеби погрешно се изразив погоре,но фан симпатизер,поради некакви причини спречен си да одиш на таа навивачка трибина битно е да го бодриш тимот и да го сакаш.И големи клубови на Запад немаат навивачки групи а тие што одат на стадион се поголеми навивачи од другите.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
ne zborite za stavot na navivackite grupi....
Zborete personalnooo !!

Ja personalno mislim deka pokraj komitite sto nema da go bordat ni Shkendija ni Partizan ke zastojat site grupi od Skopje (zs barem tie se malce po patrioti od drugite )
a drugite....ocekuvam site da otidnat kaj "brakata" Grobari !
--- надополнето: Jun 26, 2011 4:10 PM ---

uzivajte !

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
ne zborite za stavot na navivackite grupi....
Zborete personalnooo !!

Ja personalno mislim deka pokraj komitite sto nema da go bordat ni Shkendija ni Partizan ke zastojat site grupi od Skopje (zs barem tie se malce po patrioti od drugite )
a drugite....ocekuvam site da otidnat kaj "brakata" Grobari !
во што си ти толку сигурен дека овој натпревар нас македонците ќе не интересира,ќе има не велам не,но не во толкава бројка,само го кревате значењето на овој натпревар ко да игра Барселона или Реал,но за нас 90% нема никакво значење како и за повеќето кај вас кои нормално размислуваат...ќе се играат два пати по 90мин. со некој ситни инциденти и тоа е тоа...вакви инциденти има на скоро секој натпревар во Европа

Член од
26 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0

za ovie neli kje navivate??? alal da vi e!!! tie vo sred skopje kje vikat macedonia is greece neli i vie zaedno so niv istoto kje go kazete
--- надополнето: Jun 26, 2011 4:33 PM ---

za ovie neli kje navivate??? alal da vi e!!! tie vo sred skopje kje vikat macedonia is greece neli i vie zaedno so niv istoto kje go kazete
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=220266244673325&set=o.224526334238587&type=1

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=220560571310559&set=o.224526334238587&type=1

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ДАли е дезинформација ќе видиме на 19-ти а тоа да навиваш за некој клуб требало да си на навивачка трибина?
Oчигледно не ја знаеш разликата меѓу ФАН и НАВИВАЧ,затоа нема потреба повеќе да дискутираме.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866

Постојат многу правила и закони но кај нас ништо од тоа не важи. Како пример ќе ги земам брајчата од другата страна на вардарот што напаѓаат 10 на 1, а никогаш не носат обележја од нивниот клуб. Иначе се слагам дека не треба да се навива за друг клуб освен за матичниот меѓутоа во секоја група има дечки што имаат симпатии кон соседиве и тоа е тоа мислам дека неможе да се смени или спречи.
Јас лично ќе идам на неутрална да ја гледам утакмицата иако знам дека ќе си отидам накурчен пошо ќе видам премногу албански и косовски знамиња, и познати фаци кои преку ноќ станале србомани

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom