Ќе ти оболи простата така, не ги лажи луѓетоНе потклекнувајте на курвичкиве што се тртат и што ве дразнат, тоа е се ѓаволска работа... Само semen retention, ако сакате вие, а и светов да оди напред.
Абе курот нема мозок. Го удрило спермата, му се ебе му се плаче на братот.Не и е јасно на уседлицава зошто баш на неа и се обраќаат дебиливе.![]()
Na Joci drugarka, anima mundi, nekoj miluva i dundi. Ne e prv ovoj sto go objavila, ima uste 5do6 isti objavi.Абе курот нема мозок. Го удрило спермата, му се ебе му се плаче на братот.
Ок е тоа, вакви разговори секојдневно добиваат девојки, некој и по 5...проблемот е што оваа го постира јавно и притоа ретарди шернуваат и коментираат па е достапен за многу повеќе од тие 1.5к кои лајкнале.
Замисли сега жена му да гледа дека цела Македонија го руга зашо овој флертувал со некоја на месенџер ко фросина желна за лајкови.
п.с. Позната е оваа Фросина? Треба да ја знам?
А која е Јоци?Na Joci drugarka, anima mundi, nekoj miluva i dundi. Ne e prv ovoj sto go objavila, ima uste 5do6 isti objavi.
Abe vidi ja zivti boga, nikakva e. Od toa sto doznav preminala u lezbejki.
Амин.Кој од вас е без грев, нека прв фрли камен на него...
Забораваме на Божјите зборови, и затоа имаме стотици коментари со осуди на дечкото, а "безгрешната" се осудува да растури брак и дете (ако е бремена сопругата) да расте со разделени родители.
Па уште и пишува фала господе што сум сама, а на крај ќе налепи на најлошиот.
Batali druze, dolga prikazna e taa. Neznam dali vide imase isto spodelono prijatellka na soprugata na ovoj, kje ja tuzat na Froseto.А која е Јоци?
Случајно ми излезе на твитер некој имаше напишано нешто за оваа па споделив, немам појма која е она ниту Јоци.
Амин.
takvi lindri klasika izveduvaat nesto. zalni grevcinja.Na Joci drugarka, anima mundi, nekoj miluva i dundi. Ne e prv ovoj sto go objavila, ima uste 5do6 isti objavi.
Abe vidi ja zivti boga, nikakva e. Od toa sto doznav preminala u lezbejki.
Реално, треба да ја изгорат добро.kje ja tuzat na Froseto.
Не сфаќамЈас разбирам не ти се свиѓа, мавни му корпа и блок и ајт у пизду матер.
Ама потребата да го објавиш ова јавно и да му заебеш брак за да собереш 1к лајкови и "bravo ma fros, najjakasi" нема да го разберам никогаш...
ЕДИТ - Уживај фрос, направив скриншотови, џабе бришеш/ограничуваш постови. Не се гледа разговорот, ама углавном на овој му се ебе, а оваа глуми тешко достапна и правична феминистка.
Прегледај го приврзокот 270464
Али имала фрос обид и претходно кој не поминал толку популарно на фејсбук па се решила на следниот да му ебе матер за лајкче плус.
Прегледај го приврзокот 270466