Чупакабра (El Chupacabra)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Sakam edno vakvo doma za da mi go cuva morskoto prase :pos2:
Ne najseriozno nekoj spomna deka ova cicalo krv na luge. A drugite vikate na zivotni. Sto e ustvari ova cudovo? Mene ko mutiran guster mi e :toe:

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
ако го фатам јас и ќе го истресам ко црница :vozbud:

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
Не , ова само животни напаѓа. не е познато дека досега нападнало некој човек.
Ова сигурно е некој куршлус од некоја генетичка лабараторија.
Ако е така сигурно досега е умрено, бидејки и тоа мора да има животен рок. Или ќе умре од старост, или од нестаблност на DNA, или пак ќе почне да мутира. Е,тоа веќе ќе е страшно.
А никој на видео досега го нема фатено?

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
ел чупакабра мај асс :burn:...не верувам во тоа :neslusam:....:crnamacka:

B

black angel

Гостин
jas go slusnav prv pat na dexter go imase koa mu izbega pa so didi go baraa natamu po juzna amerika i koga ke go spomnea zborot site begaa a zivotnive goi fakase strav.ne mi se cini kao nekoja labaratoriska greska poise kako namerno ama mnogu los opis imaat dadeno ko dinusaurus-guster mi lici na mene

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Еве конечно се откри мистеријата за EL Chupacabra:

а ова што следи е линкот од статијата која беше ударна вест на www.dnevnik.hr................. klik tuka

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Еве конечно се откри мистеријата за EL Chupacabra:

а ова што следи е линкот од статијата која беше ударна вест на www.dnevnik.hr................. klik tuka
Hmmm mozno mozno, ama ne sum zadovolen od mrtvi kucinja. :( Sakav da vidam neso pointeresno :twiztid:

Член од
19 септември 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
na slikata,lici kao nekoe krvolocno zveriste,dodeka pak na klipot,slatko ubieno kucence:toe:

BountyHunter

нинџа и пол
Член од
29 јануари 2007
Мислења
202
Поени од реакции
10
pa na National Geographic davaa intervjua od nekoj so go cekale da napadni pa da go otepa so puskata. pa ovaj puknal 3 pati ama mislel deka go pogodil ednas. pa videl kapki na krv. ko gi sledel videl mrtvo zivotno. nesto kako trulo kuce samo pogrozno. go ispitaja i vidoja deka e kuce.
a ova mozno e da postoi samo deka e edno... ne vervam. mora da gi ima pojke. na primer nekolku grupi po 10. ako bese edno legendata ke bese kratko vreme i le go otepaja i nisto posle. pa mora da se pojke i samo nokni zivotni da se. pa da ne izleguvaat denje. covekot nokje ne moze da gleda dobro pa i da preleta ptica ke se gleda kako da preletalo nesto brzo i golemo. ova mozis da go probas koga ke ja izgasnis strujata vo sobata i da ja pridvizis rakata megju tebe i monitorot. ne izgleda voopsto na raka pridvizena so normalna brzina.
taka sto cupakabrata ako e mnogu retko sustesvo mala e i sansata da se zabelezi...a ne da se fati. na primer vo makedonija najretko sustestvo e gologlaviot orel ili mrsojadec. nego go ima samo desetina edinki od koi 2 ili 3 se vo skopskata zooloska. ako ne odime da go vidime orelot vo zooloskata ne vervam deka ke go vidime vo prirodnoto zivealiste. duri i da znaeme tocno kade ima orli nema da mozeme da go najdeme pooso gi ima malku.
cupakabrata mozebi im go ubiva dobitokot na selanite no sto ako selanite se na teritorija na cupakabrata a ne taa na teritorija na selanite?
nesto slicno mozebi se slucuva i so cudovisteto od Loch Ness, Nessie. niv bi trebelo da gi ima desetina edinki, kolku da moze da se prodolzi vrstata. ako nie im gi unistime prirodnite resursi na hrana tie zivotni ke izumrat i duri togas nema da gi najdeme.
a baranjeto na Nessie i Cupakabra e nesto kako baranje zivot vo vselenata. gi ima malku.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Imagination works.

Каква Чупакапабра бре, вистина е колку што е и Неси во Лок Нес.
“Мистерии’’ од ист калибар.

K

KomitaMKD

Гостин
Абе тоа се глупости за привлекување туристи и публицитет . Шо не се појави некое вакво чудо кај нас па и ние да сме познати по нешто

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Од кај знаеа дали го изел Чупакабра, Чубака или волчко?

Kajgana Shop

На врв Bottom